hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on juni 8th, 2016 | by de Redactie

0

ABC is easy

Een jumpsuit op een zomerse dag is ideaal! Het draagt natuurlijk heel fijn voor je kleintje en dit exemplaar van Tumble ‘n Dry is ook nog eens super leuk. Een luchtig stofje, zomers wit en met een te gek fluor accent. De letters op de jumpsuit geven het een speels geheel.

Schoentjes zijn in het begin nog helemaal niet nodig. Lopen doet je kindje tenslotte nog niet. Mijn jongste is wel al heel snel slofjes en schoentjes gaan dragen. Hij vond (en vindt) het geweldig om in de tuin rond te scharrelen en dan vind ik het wel prettig als hij iets aan zijn voetjes heeft. Deze sneakers zijn ÈÈn van mijn favorieten van de zomercollectie van Shoesme. Leuk met het denim en ook hier weer een kleuraccent. De zool is goed buigzaam en dus ideaal voor de babyvoetjes.

Een beanie is super hot en staat te gek bij je kleintje. Het maakt een outfit helemaal af. Ik zie overal te gekke kleuren en prints maar deze grijze beanie van Ebzo is neutraal en combineer je juist makkelijk met iedere outfit.

Hoe stoer je baby boy er ook uitziet in deze outfit, knuffelen blijft leuk! En dat knuffelen zit wel goed met dit monster van Noodoll. Wat zijn ze gaaf! Ook hier nog een fluor detail zoals op de jumpsuit.

Het wordt genieten van dit mooie zomerweer. Wij zijn er helemaal klaar voor!

zomerkleding baby, hippe babykleding, zomeroutfit baby

Letterpak jumpsuit by Tumble
Eerste schoentjes by Shoesme
Beanie by Ebzo
Knuffel Noodoll

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/zomerkleding-baby/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/zomerkleding-baby
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242