hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on mei 14th, 2017 | by Karen

0

Nieuwe merkjes en nieuwe kleertjes

Wat worden wij blij van de nieuwe zomercollectie babykleding en kinderkleding van De Gele Flamingo. Mooie zomer kleuren afgewisseld met stoer zwart/wit van de meest fantastische merken. Opvallende, grote prints op kleding is een ware trend. Uiteraard zien we in de zomer veel wit, maar deze zomercollectie bestaat ook uit de kleuren zwart, grijs, (mint)groen, zachtroze en af en toe een spatje fel geel. Fijne kleuren om met elkaar te combineren en dan hebben wij het nog niet eens over de heerlijke zachte materialen.

Run wild

Baby’s ontdekken enorm snel de wereld en gaan rondkijken, omdraaien en wellicht al snel kruipen. Kleding moet dan bij jouw kleintje goed zitten en hij of zij moet zich er goed in kunnen bewegen. Wij hebben daarom een leuk bloomer short van Krutter uitgezocht. Gemaakt van comfortabel katoen en een mooie look & feel. En ook nog opvallend én goed te combineren.

Funky twist

Het heerlijke en gekke printje van Smallrags zie je op elk kledingstuk van dit nieuwe merk. Daarom zo herkenbaar. Ik weet niet hoe ‘gek’ jouw kids zijn, maar bij die van mij past dit shirt perfect ;-). Het geel-witte tie die shirt heeft een grappig effect op kleine kinderen.

Lorre, lorre

Dit fantastische jurkje van Iglo & Indi met de papagaaiduikers is erg speels en heel mooi getailleerd. Dit IJslandse merk is mijn nieuwe favoriet en staat voor aparte prints en speelse kleding die vooral heel comfortabel zitten. De prints en kleuren stimuleren de verbeelding van kinderen.

Als een vis

De witte shirtjes met vissengraadjes en kruisjes van Little Black Pepper hebben een drop back en ruwe afwerking. ‘Little’ staat voor kleding voor de kleintjes, ‘Black’ is de hoofdkleur die in iedere collectie weer zal terugkomen en ‘Pepper’ is kleding met een raw-edge afwerking, gemaakt voor de kleintjes met pit. Super easy te combineren met wat dan ook, legging, rokje, jeans, shorts.

Iglo & Indi jurk Puffin

Krutter shorts 

Mr. Rags t-shirt

Vissen t-shirts van Little Black Pepper

Onbreekbare zonnebrillen van SHADEZ

Zonnehoedje van Elodie Details

Krutter sunsuit voor een meisje en voor een jongen!

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/zomercollectie-babykleding/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/zomercollectie-babykleding
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242