online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding z8 never out of stock, z8 newborn collectie, Z8 babykleding, hippe babykleertjes

Published on juni 28th, 2017 | by Colinda

0

Z8 never out of stock

Babykleertjes zijn altijd zo schattig om te zien. Dit komt natuurlijk omdat ze zo klein van formaat zijn, maar ook door de meest leuke teksten, prints en kleurtjes die ze hiervoor gebruiken. De nieuwe Z8 newborn collectie is ook zo’n collectie met té leuke babykleding. Schattig, stoer en hip tegelijkertijd en je zo zou weer een klein babytje wensen. Maar natuurlijk kun je ook een kersverse mama heel blij maken met deze ‘Z8 Never Out of Stock ‘ babycollectie die dus het hele jaar te verkrijgen is.

Bekijk de nieuwe Z8 newborn collectie >>

Z8 Never Out of Stock

De Z8 Never Out Of Stock collectie is gebaseerd op de favorieten uit de vorige Z8 collecties en aangepast qua kleur op de huidige Z8 newborn collectie zodat deze perfect met elkaar te combineren zijn. De collectie bestaat uit frisse kleuren zoals navy, wit, soft pink en mint. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van soepele materialen en hippe all-over prints.

Z8 newborn collectie

Favoriet bij ons is voor de baby jongens het boxpakje Caiden met de all-over crossprint en voor de baby meisjes het  boxpakje Rose met diamond print. De mutsjes Mary zijn unisex te dragen en mooi te combineren met alle items. Fijn is dat deze babykleding het gehele jaar op voorraad is, zodat je altijd een mooi kraamcadeau kunt bestellen of jezelf kunt verwennen met een nieuwe outfit voor jouw kleintje. Alles is  verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68 en deze collectie zal voordurend worden aangevuld.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk en shop de Z8 never out of stock newborn collectie hier.

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

z8 newborn collectie, Z8 babykleding, hippe babykleertjes

z8 newborn collectie, Z8 babykleding, hippe babykleertjes, babylabel

z8 newborn collectie, Z8 babykleding, hippe babykleertjes

Lees ook: 6 nieuwe en hippe babykleding merken >>

Ook leuk babymerk: Moodstreet by Kim Kotter >>

 Comments are closed.

Back to Top ↑