Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


kleding

Published on mei 26th, 2017 | by Karen

0

Z8 Black & White limited

JA! De nieuwe Z8 Black and White limited edition is vanaf vandaag verkrijgbaar! Na eerdere populaire Black and White collecties kon dit jaar de zwart witte collectie uiteraard niet uitblijven.

Deze limited collectie is zelfs NOG leuker dan de vorige, en gezien de reacties op hun Facebook pagina zijn wij niet de enige die grote fan is. De vorige stukken gingen als zoete broodjes over de toonbank en bij deze collectie voorspel ik niets anders. Dus wees er op tijd bij wanneer een van deze musthaves wilt aanschaffen.

Zwart wit trend babymode

De zwart-wit grafische trend is echt wel een blijvertje op kindermodegebied. Deze collectie bevestigt niets minder en smaakt zeker naar meer! De kleding ziet er super hip uit en de aankleding van de fotoshoot van deze collectie is ook helemaal te gek! De items zijn stuk voor stuk feestelijk met teksten als ‘I’m just here for the snacks’ en ‘little black dress‘.

De collectie bestaat uit boxpakjes, haarbanden, stoere leggings, jurkjes met tutu’s, shirtjes… eigenlijk alles om jouw kind er helemaal hip bij te laten lopen.

Wat vinden jullie er van?

De nieuwe Z8 Black and White limited edition collectie is vanaf NU verkrijgbaar bij:

Kixx-online

    

   

 Heb je de zomercollectie van Z8 newborn al gezien? Bekijk meer >>>

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑