Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Babykleding Z8 babykleding, Z8 zomercollectie 2016, hippe babykleding

Published on maart 23rd, 2016 | by Colinda

0

Daydreams & Icecreams

De nieuwe collectie Z8 babykleding is zomers en sprankelend door het mooie kleurgebruik en de grafische accenten. De Newborn-collectie van Z8 heeft een prachtig uitgewerkte serie basisitems, zoals vestjes, longsleeves, comfy broekjes, boxpakjes en rompers.

Z8 babykleding, Z8 newborn collectie, babylabelZ8 newborn kleding  en kledinghanger

Z8 babykleding zomer collectie

De basiskleuren in deze zomercollectie zijn navy en wit die je natuurlijk unisex kunt dragen. Maar ook zijn er een aantal kleuraccenten en prachtige items in roze en summer mint. Deze zoete kleurtjes passen perfect bij het thema: Daydreams & Icecreams.

In de collectie zitten veel grafische prints en dessins met dierenprints, hartjes, driehoekjes en diamantjes. Onmisbaar in de Z8 babycollectie zijn de newborn mutsjes, bijpassende sokjes en speenkoordjes om de outfit van jouw kleintje helemaal compleet te maken.

Schattige shirts met een knipoog, mooi afgewerkte broekjes en zeer draagbare boxpakjes. Alles is onderling perfect te combineren met elkaar. Weer een zeer geslaagde collectie met de mooiste kleertjes voor jouw kleine newborn baby.

Bekijk en shop deze nieuwe Z8 babykleding collectie voor zomer 2016 bij:

Kixx online

Z8 babykleding, z8 zomer collectie 2016, pastel babykleding, newborn

Z8 babykleding, Z8 zomercollectie 2016, hippe babykleding

Z8 babykleding, Z8 zomercollectie 2016, hippe babykleding

Share Button

Tags: , , , ,
Back to Top ↑