hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding

Published on oktober 1st, 2016 | by Robin

0

Nieuwe Limited Edition Z8 baby kleding collectie

Wat een heerlijke collectie heeft Z8 altijd. Naast hun basiscollectie komen ze twee keer per jaar met een nieuwe collectie. En dat niet alleen, ze hebben ook nog een limited edition collectie, waar ik helemaal wild van wordt.

De Limited Edition Z8 baby kleding collectie bestaat uit de kleuren donkergrijs, lichtgrijs en wit met leuke teksten en prints. Drukke prints, maar doordat deze klein zijn gehouden er de items in 1 kleur zijn, geeft het enorm veel rust. Stoer, fijne stoffen en cute tegelijkertijd.

img_2332

 Limited Edition Z8 baby kleding

Naast de Limited Edition collectie heeft Z8 ook een hele leuke nieuwe wintercollectie.

Z8 boys

Voor de boys bestaat de collectie veelal uit verschillende grijze tinten met hier en daar wat mintgroen toegevoegd. Gecombineerd met een leuke print, maakt de collectie van Z8 een stoere bink van jouw kleintje. De collectie is speels door de verschillende tinten grijs die diversiteit bieden aan een look.

z8 collectie

Vestje

Sweatpants

Good Vibes shirt

This boy rocks t-shirt

Grijze sweater

Boxpakje met print

Z8 girls

Voor de meisjes zit er ook grijs in de collectie, maar daarnaast ook lekker roze, van lichtroze tot wat donkerder. ‘Popcorn Time’ is een van de kreten die je kunt vinden op de nieuwe meisjes collectie. Een zoete collectie met een stoer randje.

img_2314

Popcorn time shirt

Grijze sweater Z8

Jurkje met print

Sweatpants

Miss Pretty sweater

Rokje

Vestje

De collecties van Z8 blijven mijn verrassen, steeds omdat het elke keer leuker wordt. De vorige collectie ging als een tierelier en ik verwacht bij deze collectie niet anders. Zowel voor de limited edition collectie als de nieuwe wintercollectie.

En hoe blij wordt je alleen al niet van hun campagnebeeld, al die heerlijke kids op een rij in de meest schattige, maar ook stoere collectie.

z8 baby kleding

z8 baby kleding

z8 baby kleding

z8 kledingComments are closed.

Back to Top ↑