Winter is coming – Retour Jeans mini

8 oktober 2022

Tja de koude en regenachtige dagen staan weer voor de deur, hier horen natuurlijk nieuwe outfits bij. Zo heb ik bepaalde merken waar ik helemaal blij van wordt en hiervan is Retour Jeans mini een van. Hun kleding valt goed op maat en de kwaliteit is echt om door een ringetje te halen. Na een aantal keer wassen blijft het mooi en verkleuren de kleuren ook niet. Winter is coming maar we kunnen de kou aan met deze toffe outfit.

Doe mij maar een printje.

De meeste die mij kennen weten ook dat ik erg goed ga op printjes en tegenwoordig ook naturel kleuren. Zo vind ik bij Maé naturel tintjes onwijs mooi staan, doordat ze wat donkerder is staat dit echt onwijs mooi in haar gezichtje. Haar ogen komen mooi uit en haar haarkleur lijkt soms dan ook beetje rossig. Zo onwijs schattig. En wat een bofkont is het tocht dat ze een prachtig setje van Retour Jeans mocht showen!

Ik heb deze keer gekozen voor een mooi jurkje met bijpassend haarbandje en een prachtig teddy gilletje, leuk weetje Maé zit nu in 80/86 en ons Vie die maatje 110 draagt paste het gillet ook nog! Dit betekent dus dat het gilletje onwijs lang doorgedragen kan worden.

Wat je moet weten.

Zelf pak ik altijd het liefste een maatje ruimer zodat ze er lang plezier van hebben en het mooi door kunnen dragen. Nu is dit niet per se nodig bij Retour Jeans, dit merkje valt goed op maat en soms ook wat ruimer waardoor ze de maat waar ze nu in zitten ook mooi kunnen doordragen en dus ook lang plezier van hebben. Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vind dat ze niet dit setje in maten voor volwassen hebben anders had ik het zelf ook graag gedragen.

Bekijk hier de complete Retour Jeans X Anouk Matton collectie

Mijn favoriete winter item..

Want eerlijk.. Ik ben echt helemaal verliefd het op teddy gilet die Maé draagt, het is heerlijk zacht en mooi afgewerkt. Dit zou ik zo voor mezelf willen hebben. Het kleurtje is niet geheel wit maar beetje gebroken en dit komt ook terug in het jurkje, het is dus echt een perfecte combinatie.. Ik ben gewoon jaloers. Maar ook ben ik fan van het jurkje, het jurkje heeft op de rug drukknoopjes dus is makkelijk aan en uit te trekken. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk want soms heb je van die items dat je denkt: tja dat gat voor het hoofd had wel wat ruimer gemogen, of dat je het uit wilt trekken en het hoofd van je kind blijft hangen… Iedereen heeft dit wel eens gehad lijkt mij. Dit zijn natuurlijk hilarische momenten maar fijn is natuurlijk anders. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik het belangrijk vind dat het comfortabel zit en het ook leuk eruit ziet. De collectie die nu uit is van Retour Jeans, trekt mij erg aan. Hoe kan het ook anders? Printjes en naturel tinten beter kan eigenlijk niet.

Kortom, wij zijn fan van Retour Jeans mini

Kortom, wat mijn conclusie is dat kwaliteit van kleding onwijs belangrijk is en de juiste pasvorm want de kleintjes moeten er goed in kunnen bewegen. Tuurlijk willen we al onze kids er fantastisch eruit laten zien. Maar ik ben van mening dat beide mogelijk is. En met Retour Jeans ben je echt op de juiste plek. Het jurkje van Maé heeft leuke roezels als afwerking en zit mooi aangesloten aan der lijfje. Een leuke mailot eronder en je heb een perfecte outfit die lekker zit en waar ze goed in kan bewegen en is het wat kouder dan doe je leuk het gilletje erover en om het af te stijlen heb je een leuke haarband erbij die je zelf kan knopen. Dus het haarbandje groeit ook nog eens mee met je kindje!

Wij zijn fan van Retour Jeans mini en ik hoop dat jullie dat ook zijn na deze review..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
babyjas baby jas meisjes jongens

Wat een uitvinding, de Fossy babyjas. 

Hier thuis is het altijd ellende! Truien en jassen.. Het aantrekken hiervan gaat echt altijd met weerstand en soms zelfs...