Uniek in Nederland: Wilson & Frenchy

30 september 2018

Little King Arthur is een online conceptstore voor kids van 0 tot 6 jaar. Bij hen vind je unieke merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Van leuke (kraam)cadeaus en verzorging tot de leukste kindermode. En een van die unieke merken is Wilson and Frenchy. Wilson & Frenchy is een prachtig Australisch merk. De babykleren zijn gemaakt van de zachtste katoen en de printjes zijn zo uniek en speciaal voor je kleintje. Alle items van Wilson & Frenchy zijn ontworpen om vreugde te creëren. Want elke dag is een speciale dag!

Wilson and Frenchy

Wilson & Frenchy is een hip en uniek merk voor babykleding uit Melbourne Australië. Ze gebruiken stoere en unieke prints met een knipoog naar de natuur. Wilson & Frenchy gebruikt het beste katoen en werkt alleen met fabrikanten die een Fair Trade keurmerk hebben. De kleding wordt dus op een eerlijke manier gefabriceerd onder goede arbeidsomstandigheden. Wilson & Frenchy ontwerpt haar kleding met veel zorg en jarenlange ervaring.

Unieke babykleding
wilson and frenchy

Het unieke merk is ontworpen met liefde door een moeder van twee kleine mannen, met de namen (je raadt het al) Wilson and Frenchy. Met een achtergrond in mode en een paar jaar werkervaring in babymerken, volgde moeder Liana haar eigen weg en richtte  in 2011 haar eigen label op. Wilson & Frenchy was vanaf het begin af aan een familiebedrijf. Dit ooit kleine merk is uitgegroeid tot meer dan 250 winkels en online retailers in Australië en de rest van de wereld. Maar helemaal tof is dat het in Nederland alleen maar bij Little King Arthur te krijgen is. UNIEK!!

Babykleding uit Australië

Elke collectie van Wilson and Frenchy komt recht uit het hart en dat zie je alleen al aan de verpakking. Want niets maakt hen gelukkiger, dan het zien van je kostbare baby’s in een Wilson and Frenchy babykleding. In de shop je heerlijke pyjama’tjes, hydrofiele doeken, uiteraard prachtige babykleding. Nieuw toegevoegd is het beddengoed voor wieg of ledikant. Wat een leuke printjes!

 

Wilson & Frenchy

wilson and frenchy, uniek babymerk, little king arthur, babylabel

Wilson and Frenchy babykleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...