online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Blogs wennen aan geslacht baby

Published on mei 1st, 2018 | by Dagmar

0

Even omschakelen…

Ik heb altijd al geweten dat ik dolgraag moeder wilde worden. En als ik fantaseerde over mijn toekomstige gezin, zag ik niks anders voor me dan dat ik een echte jongensmoeder zou zijn. Ik heb altijd gevoetbald, klom in bomen en de keren dat ik make-up gebruikte zijn op één hand te tellen (en nog steeds overigens). Ik kon me gewoon niks anders voorstellen dan dat ik zoons groot zou brengen.

Mijn glazen bol bleek geen betrouwbare bron. Terwijl de keren dat ik zelf jurkjes draag zich beperken tot bruiloften, vind ik het inmiddels een feestje om jurkjes te scoren voor mijn twee meiden.

Vierenhalf en tweeënhalf zijn ze én… in voorbereiding op hun rol als grote zus! Ik zit precies op de helft, we hebben afgelopen week de twintig weken echo gehad. De meiden wilden we niet meenemen naar dit toch altijd weer spannende echo moment. Vandaar dat we een paar weken terug besloten een pretecho te doen, waar ze uitgebreid de gelegenheid kregen naar de baby te kijken. Stiekem deden we het vooral ook voor onszelf, want de nieuwsgierigheid naar het geslacht steeg met de dag. Ondanks dat we beiden tóch al wel overtuigd waren van het feit dat we een ‘koningsgezin’ zouden hebben in september. Hoe leuk, drie prinsesjes! Wie dat vroeger tegen me gezegd had, had ik overigens voor gek verklaard.

Toch even wennen aan geslacht baby

Die glazen bol van me ging met Koningsdag definitief richting kleedjesmarkt. Behalve ‘poep, plas en kak’ horen we de jongste ook te pas en te onpas ‘baby piemel’ zeggen. ‘Ja Jasmijn het klopt, je krijgt een broertje!’ Volgens de echoscopiste was er geen twijfel over mogelijk, ze kon niet om het geslacht heen. Zo snel als dat de meiden aan het idee van een broertje gewend waren, zit ik nog steeds ernstig in de ‘omschakel modus’. Nooit gedacht dat ik zo aan het idee van een zoon zou moeten wennen. De baby meidenkleren zijn inmiddels de deur uit en de eerste jongenskleren geshopt. Het begint langzaam te landen. Ik krijg een zoon!

Moest jij ook wennen aan geslacht baby? Comments are closed.

Back to Top ↑