Wat vraag ik aan Sinterklaas voor mijn baby?

13 november 2022

Sinterklaas komt bijna in het land en ondanks dat je baby er nog geen bal van snapt wil je dit leuke feest toch niet zomaar voorbij laten gaan. Een kleinigheidje is dan vaak al genoeg en ook kun je nog op de praktische manier invulling geven aan de cadeaus. Lees verder voor de leukste Sinterklaas cadeautjes voor baby’s

Rammelaar

Iets wat ze makkelijk vast kunnen pakken en waar ook nog eens geluid uit komt vinden de meeste baby’s al helemaal te gek. In diverse varianten kun je een leuke rammelaar kopen. Zeker weten dat jouw kleintje met dit cadeautje uren plezier heeft.

Muziekmobiel of muziekprojector

Word jou kleintje lekker rustig van een fijn muziekje dan is een mooi muziekmobiel of muziekprojector de uitkomst. Een muziekmobiel is heel fijn voor in de box of boven het ledikantje en een muziekprojector zet je gemakkelijk op een kast in de kamer van je kleintje. Een projector geeft direct een mooie sfeer op de muren en het plafond zodat je kleintje hier naar kan kijken.

Kleertjes

Toevallig nog een setje kleding nodig deze winter. Geef dan een mooi pakje als cadeautje. Praktisch want kleren heeft je kleintje toch nodig en door er een mooi papiertje omheen te doen is het gelijk een leuk cadeautje.

Deze mooie collectie van Z8

De mini collectie van Retour Jeans

shoesme retour jeans

Sophie de Giraf

In de collectie van Sophie de Giraf vind je heel veel speciaal babyspeelgoed. Van rammelaartjes tot bijtfiguurtjes en nog heel veel meer mooie dingen voor de allerkleinste.

Shop hier Sophie de Giraf

Besteksetje

In het eerste jaar van je baby begin je langzaamaan ook met hapjes eten maar rond een jaar eten ze met de pot mee. Hoe leuk is het als je kleintje dan een eigen besteksetje heeft. Deze zijn in diverse uitvoeringen te koop en ook het materiaal is in ruime keuze beschikbaar. Een super leuk cadeautje!

Besteksetjes

Spaarpotje

Vanaf jongs af aan zijn de meeste ouders al bezig met het ‘sparen voor later’. Ook word er vaak al een centje toegestopt door opa en/of oma. Des te leuker als je dit in een ‘eigen’ spaarpotje kan stoppen. Wij vonden deze mooie spaarpotjes voor jouw kleintje.

Knuffel (pop)

Een knuffeltje of knuffelpop is lekker zacht om vast te houden, te spelen of om mee te slapen. Er zijn dan ook tal van knuffeltjes te koop. Ook in diverse thema’s vind  je leuk knuffelspeelgoed zoals Nijntje, Woezel en Pip, Bumba en nog heel veel meer.

Knuffelpoppen shoppen

Wat vraag ik nog meer aan Sinterklaas voor mijn baby?

Sophie de Giraf
Baby Dan Looptrainer
Banwood driewieler
Konges slojd muziekset
Stapelbekers
Telraam Little Dutch
Doomoo speelboog
Houten regenboog
Knuffelpop Rosa
Octopus knuffel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...