hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts verjaarsdagscadeautjes kind 1-2 jaar, eerste verjaardag, babylabel

Published on augustus 18th, 2016 | by Robin

0

Tips voor verjaardagscadeautjes

Je kindje is bijna jarig en de meest gestelde vraag die jij krijgt is: Wat kan ik kopen? En ja, daar wil je ook wel een beetje invloed op hebben, aangezien je anders zoveel van dezelfde cadeaus krijgt. Of van sommige speeltjes weet je al dat jouw kindje dat helemaal niks vindt. Zonde van het geld anders. Maar ja wat geef je nu aan een baby voor zijn verjaardag? Wij geven jou inspiratie voor de kleintjes van 1 en 2 jaar. Altijd handig en dan doe je het nooit verkeerd.

1 jaar

Lopen, ontdekken, kletsen en kijken. Dat is wat babyjongens en meisjes graag doen. Bij 1 jaar raakt de baby een beetje baby af en gaat hij of zij al snel over naar het serieuze werk qua speelgoed. Het is daarom handig om een cadeautje te kopen wat rekening houdt met de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een loopwagentje, een Trybike loopfiets, vingerverf, blokken, neptelefoon, kijkboekjes en alle speeltjes wat geluid of muziek maakt.

2 jaar

Bij twee jaar is jouw kleintje zich helemaal bewust van zijn verjaardag. Nu voelt hij of zij de verjaardagskriebels wel. Slingers en taart worden in ene interessant. Hoewel je eerder niet echt gebonden zat aan jongens of meisjes cadeautjes, moet je daar bij de tweede verjaardag wel bewust van zijn. Jongens gaan auto’s interessant vinden en meisjes de poppen. Leuke cadeaus om te geven kunnen zijn: poppen, modeaccessoires zoals een coole zonnebril of een handtasje, een voetbal, houten auto en duplo.

Wij geven je graag wat inspiratie!

verjaardagscadeautjes kind 1-2 jaar, eerste verjaardag, trybike, loopfiets

1. Houten taxi 

2. Blokken

3. Badeend

4. Stoere loopwagen

5. Muziekdoosje

6. Blokkendoos

7. Trybike

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/verjaardagscadeautjes-kind-1-2-jaar/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/verjaardagscadeautjes-kind-1-2-jaar
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242