Veiligheid voor moeder en kind

26 april 2017

Veiligheid voor moeder en kind is belangrijk, helemaal wanneer je net moeder bent geworden. Je zal altijd het beste willen voor je kind, vooral op het gebied van veiligheid. De producten van Philips zijn speciaal ontworpen voor de goede verzorging van jou als moeder en jouw kindje. En als je kindje dan net geboren is, wordt het onderwerp slapen toch wel het meest besproken. Ik voelde me als kersverse moeder enorm schuldig dat mijn kindje boven lag te slapen, terwijl ik beneden bij de visite zat. Een babyfoon met videofunctie kan dan een hoop zorgen wegnemen.

Veiligheid voor moeder en kind

Met de Philips Avent videobabyfoon kun je je baby horen met perfecte geluidskwaliteit en hem duidelijk zien met het extra grote 3,5 inch kleurenscherm in hoge resolutie, zowel overdag als ‘s nachts. De babyfoon heeft een bereik van wel 300 meter. Ook beschikt deze Philips videobabyfoon over een terugspreekfunctie en geruststellende slaapliedjes, om je je onrustige baby te kalmeren. Een babykamer moet niet te koud maar ook zeker niet te warm zijn, daarom zie je op deze babyfoon ook de temperatuur in het kamertje.

philips, moeder en kind, veiligheid, veiligheid voor moeder en kind

Babyverzorging

De babyvoeding en -flessenwarmer van Philips is ook een regelrechte aanrader! Dit handige apparaatje verwarmd langzaam en gelijkmatig voeding en melk in 10 minuten, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Zelfs bevroren melk wordt gelijkmatig verwarmd. De geïntegreerde sensor meet en controleert de temperatuur van de melk om oververhitting te allen tijden te voorkomen.

De flesjes van Avent passen perfect in de flessenwarmer. De speen heeft de vorm van een borst, waardoor het voeden eenvoudiger wordt. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren als je dat zou willen. En super belangrijk, de flessen zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal. De brede hals van de fles maakt het vullen en schoonmaken gemakkelijker.

Wat absoluut niet mag ontbreken op deze lijst is het babyverzorgingssetje. Het compacte toilettasje bevat een snelle digitale thermometer, een neusaspirator, vingertandenborsten en nagel- en haarverzorgingssetje. Het ziet er daarnaast ook nog eens schattig uit.

Voor meer betrouwbare en veilige producten van Philips Avent, kijk je in de online shop. Veiligheid voor moeder en kind!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...