Mijn tweede Valentijnsdag + TIPS

14 februari 2020

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Het word steeds populairder in Nederland, iedereen pakt uit. Het is druk bij de bloemisten en juweliers. Bijna alle mama’s & papa’s worden verwend. Vroeger gingen ik en Remco nog wel eens spontaan uit eten, maar met Lauren erbij doen we dit toch wel iets minder. Natuurlijk is het wel leuk om de lieve mama of papa te verwennen met iets leuks wat jij en je dochter/zoon heeft gemaakt. Leuk voor de 14e, maar ook leuk voor later. Hier onder wat valentijnsdag knutsel ideetjes wat makkelijk en snel klaar is voor je baby en dreumes.

valentijnsdag, valentijnsdag knutselen, valentijndsdag knutselen

Even stampen, even stampen, even stampen, ja ja!

Als jouw baby nog klein is, dan is het mooi om een afdrukje te maken van de voetjes en handjes. Zo blijf je eeuwig kijken naar de schattige kleine afdrukjes. Het enige wat je nodig hebt is vingerverf, een leeg canvas/vel karton, een kwastje en de voetjes van je kleintje heb je nodig 😉 Zorg er voor dat je kindje kleertjes aan heeft die vies mogen worden. Leg het canvas/vel karton op een harde vlakke ondergrond. Pak het voetje en kleur deze in met het kwastje met verf. Daarna kun je het voetje zo op het papier stempelen. Laat het goed drogen en erg leuk om het in te lijsten. Erg leuk om dit elk jaar te doen, zo kun je zien hoe snel de voetjes groeien in enkele jaren.

valentijnsdag

Kiss me Baby!

Kliederen vinden baby’s en kleine kinderen heerlijk. Voor dit werkje heb je alleen een leeg canvas, vingerverf, tape en kleintje nodig. Tape op het canvas een woord naar keuze bijvoorbeeld: kusje, love, lief, mijn spetter of een hartje. Je kleintje kan vervolgens over het hele canvas heen vegen en kliederen zodat hij helemaal is ingekleurd. Wanneer de verf is opgedroogd kan je de tape verwijderen en klaar!!!

Lauren & Remco

Lauren & Remco zijn alle dagen mijn Valentijntjes. Zelf ben ik niet zo fan van deze overgewaaide Amerikaanse feestdag, natuurlijk is het leuk om je geliefde in het zonnetje te zetten maar het is belangrijk dat je dit het hele jaar doet. Niet alleen op één dag. Zoals ik al eerder schreef is een hapje eten natuurlijk super gezellig met je geliefde.

Nu vragen jullie je misschien af: maar wat ga jij doen met Valentijnsdag? Ik ga samen met Remco en Lauren een kijkje nemen op de peuterspeelzaal, want ze is over een paar maand 2,5 jaar. En daarna? Ja, er moet ook gewoon worden gewerkt. Remco en ik pakken ons momentje nog deze maand, maar niet op de 14e 😉

Fijne Valentijnsdag allemaal!

Lots of love,

Esther @eastsidemommy

Bron foto’s Pinterest

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Weer zelfverzekerd voelen over je lichaam na de bevalling? Koop corrigerend ondergoed!

Als je onlangs bent bevallen, kan het lastig zijn om weer vertrouwen te krijgen over je lichaam. Een bevalling is...
DSC09274

Deze borstkolf is echt een aanrader! + winactie.

Borstvoeding geven is echt iets wat je in het begin goed onder de knie moet krijgen. Het is niet zomaar...
REVIVE-MODEL-02-768x513-1

Een gezonde zwangerschap met Sups

Een bijzondere tijd is aangebroken. Een tijd waarin er veel veranderd aan en in jouw lichaam. In jouw lichaam groeit...