Sea you soon!

8 mei 2019

Voor het Nederlandse merk Bampidano mocht Naud een vrolijk setje kleding testen. Met het mooiere weer is wat meer kleur in zijn kledingkast wel welkom!vakantie kleding setje

Bampidano

Bampidano heeft een kledinglijn voor de allerkleinsten vanaf maat 50, maar ook een collectie grotere maten voor jongens en meiden t/m maat 152. De gehele collectie is makkelijk te combineren door de keuze van stoffen, kleuren en prints. Het merk staat voor draagbare kleding, waar de kleintjes makkelijk in kunnen bampidano, baby jongen, baby jongens kledingbewegen.

Ik nam met Naud de proef op de som en nam hem op een stralende dag mee naar de speeltuin. Althans, in de speeltuin leefde Jasmijn zich uit en wij vermaakten ons op het gras 😉 Sinds kort kan Naud even zelfstandig blijven zitten. Uitdaging voor mij om in die tijd een leuke foto van hem te maken in zijn kleurrijke nieuwe outfit!

Op het gras durfde ik het nog even niet aan om hem in zijn nieuwe outfit te laten rollen en schuiven op zijn buik… Thuis heeft hij dit wel gedaan, al heb ik het vest toen wel uit gedaan. Op een rits liggen is niet zo lekker natuurlijk. De broek en het shirt ogen heerlijk comfortabel, dus niks stond Naud in de weg om heerlijk zijn gang te gaan op de grond. Kleding waar makkelijk in bewogen kan worden? Check!

De broek heeft een leuke zomerse print en gave felgele veters om hem strakker te trekken. De stof is lekker zacht en voelt kwalitatief goed aan. Nadeel vind ik de onderkanten van de pijpjes. Deze hadden wat mij betreft wat strakker gemogen. Dat oogt mooier vind ik en dan verdwijnen de voetjes niet continue in de pijpjes.

Het shirt oogt heel fris door het wit in combinatie met de blauwgroene kleurtjes. De knoopjes op de schouder en het gele haaienvinnetje vind ik leuke details.

Kleurige babykleding

Toen ik de kleding ontving twijfelde ik erg of ik het vest qua kleur leuk voor Naud vond. Het komt denk met name omdat ik zelf over het algemeen voor wat neutralere kleuren kies. Ik trok het hem aan en was eigenlijk blij verrast hoe leuk het hem staat. Ik werd er ook direct vrolijk van! Dat smaakt naar nog meer kleur in zijn kast.

Zowel de broek, het shirt als het vest zijn heel makkelijk aan te trekken en de kleding is mooi gebleven in de was. Het shirt heb ik uiteraard met andere witte kleding gewassen en vanwege de print binnenstebuiten gestreken.

Naud is acht maanden en draagt hier maat 74. Het past hem al goed en hij heeft ook nog wat ruimte over om te groeien. We hebben dus nog wel even plezier van dit leuke setje.

Leuk vakantie setje

Afgelopen week hebben we een vakantie geboekt naar Griekenland. Natuurlijk gaat dit leuke vakantie kleding setje mee! Het aftellen kan beginnen. Zon, zee, strand sea you soon!

Bampidano, vakantie kleding set, baby jongen

bampidano babykleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....