boyslabel , girlslabel, babylabel

Met de online magazines Boyslabel en Girlslabel zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 2 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Met ons magazine Babylabel richten wij ons op zwangeren, ouders met baby’s en kleine kinderen tot 3 jaar. Door deze unieke labels weten wij altijd de juiste doelgroep te bereiken. vacatures babylabel

Maak kennis met de bloggers voor Babylabel >>


Kom jij bij ons bloggen?

Voor onze website Babylabel zijn wij op zoek naar zwangere bloggers  en/of zwangere fashionbloggers en/of jonge mamabloggers die graag hun kijk op zwangerschap, moederschap en opvoeding met ons willen delen. Je deelt een kijkje in jouw leven met onze volgers en bouwt zo een eigen groep volgers op. Hoe leuk is dat!?!

Als blogger van een van onze labels krijg jij de mogelijkheid om:

De functie van blogger is op vrijwillige basis, wel mag je alle producten voor reviews houden.

Dus jonge mama’s, hippe mamabloggers, zwangere mum-to-be’s en leuke meiden; Ben jij een bloglover, zwanger of net mama en heb je verstand van SEO (voorkeur) en kun je ook nog eens lekker schrijven, dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse of nog vragen? Stuur een mailtje naar Marketing@label4kids-pr.com met jouw motivatie, een proefblog en foto’s van jezelf en/of je kleintje(s). Ook zijn wij benieuwd naar de leeftijd van jezelf en je kindje(s) en welke social media account(s) je gebruikt. Laat ook weten welke onderwerpen met betrekking tot zwangerschap, baby, kinderen of het ouderschap het best bij jou passen. Wellicht is jouw eerste blog binnenkort te lezen op een van onze sites! Heb jij zelf nog andere tips, ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ben jij een Babylabel blogger?

Ben jij een vlotte, ondernemende mum-to-be of mama met een baby of kleine kinderen die gek is op bloggen, vloggen en online shoppen en zit jij vol met nieuwe ideeën en inspiraties en heb je een moderne kijk op bloggen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse of nog vragen? Stuur een mailtje naar Marketing@label4kids-pr.com  met jouw motivatie, CV, een proefblog en foto’s van jezelf en/of je kleintje(s). Ook zijn wij benieuwd naar de leeftijd van jezelf en je kindje(s) en welke social media account(s) je gebruikt. Heb jij zelf nog andere tips, ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ben jij een jongensmama? Check dan onze blogger oproep op Boyslabel >>

 

1

vacatures babylabel