Unieke bewaarzakjes van Lief moment

28 maart 2023

Ouders weten als geen ander hoe snel de tijd voorbij vliegt. Je weet nog goed dat je jouw kleine hummeltje voor het eerst in je armen sloot. Maar even knipperen met je ogen en je kind loopt, praat en gaat voor het eerst naar school. Het zijn mijlpalen om te koesteren. Met de bewaarzakjes van Lief Moment maak je deze herinneringen tastbaar en houd je ze voor altijd dichtbij.De bijzondere momenten van je kind wil je niet vergeten. Denk aan het geboortekaartje, een favoriete knuffel of de hand- en voetafdruk van je kleine spruit. Met unieke bewaarzakjes zorgt Lief Moment ervoor dat je deze dierbare momenten voor altijd kunt koesteren.

Bewaar herinneringen is stijl

De kindertijd gaat zo snel. Het is dan ook niet gek dat we volop foto- en plakboeken maken om speciale momenten vast te leggen. Maar wat doe je eigenlijk met belangrijke babyspullen? Vaak belanden ze in een doos op zolder en raken ze in de vergetelheid. Zonde! Daarom heeft Lisanne Hannema van Lief Moment hier bewaarzakjes voor ontworpen. In de canvas zakjes kun je verschillende mijlpalen bewaren. Denk aan de eerste schoentjes, het geboortepakje en het babydekentje. Of het zakje ‘mijn ziekenhuisspulletjes’ en ‘welkom op de wereld’ waarin je het naambandje, de echo’s en andere trofeeën van de eerste dagen kunt koesteren. Door de spulletjes bij elkaar op te bergen in een bewaarzak tover je ze in een handomdraai tevoorschijn.

Voor elke mijlpaal een bewaarzak

Soms zijn er gebeurtenissen die een speciaal zakje verdienen. Voor deze momenten kan Lief Moment een bewaarzak op maat ontwerpen. Denk aan een babyshower, doop of kraamcadeau waarop je de naam en geboortedatum van de baby kunt laten vermelden. Of laat een speciaal bewaarzakje maken voor een sterrenkindje of een meerling. Zo heb je een ‘one of a kind’ exemplaar waarin je alle betekenisvolle spulletjes stijlvol kunt opbergen.

Origineel kraamcadeau

Hoe leuk is het om een afdruk van het handje of voetje van je baby te hebben. Een mooi aandenken aan de babytijd. Naast de spullen om de hand of voet afdruk te maken, is er een speciaal bewaarzakje om de afdrukken in te koesteren. Naast bewaarzakjes shop je bij Lief Moment houten doosjes en glazen buisjes voor mijlpalen. Bewaar de navelstreng of het eerste sieraad in een buisje en de eerste haarlokken in een doosje. Ook melktandjes kan de tandenfee handig uit het zicht opbergen in een praktische opberger. Gebruik ze samen in een passend bewaarzakje, zodat alle spulletjes mooi bij elkaar blijven.

Over Lief moment

Elk kindje is uniek, dus de producten moeten dat ook zijn. Vanuit deze gedachte is Lief Moment ontstaan en ontwerpt Lisanne Hannema haar assortiment. Lief Moment brengt handgemaakte baby- en kinderkamer accessoires met een verrassende twist. Geef de kinderkamer een persoonlijke touch met betonnen letters, een gepersonaliseerde geboorteposter of portrettekening van je kleintje. Aan de hand van jouw eigen foto’s kan Lisanne een illustratieposter samenstellen waarop de mijlpalen van je kind op originele wijze in kaart wordt gebracht. Hierdoor worden herinneringen tastbaar, zodat je deze momenten voor altijd dichtbij kunt houden. Bekijk de collectie op www.liefmoment.nl.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...