hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Mama

Published on november 18th, 2016 | by Robin

0

Lunchen met baby in Haarlem en omgeving

Je bent net moeder geworden en zit in je zwangerschapsverlof. De eerste dagen ben je lekker thuis, maar op een gegeven moment wil je wel lekker naar buiten. Wij hebben de leukste lunchtentjes in de buurt van Haarlem voor je op een rij gezet. Op stap met je baby in Haarlem.

Meneer Paprika

Meneer Paprika is een speelgoedwinkel en lunchroom in een. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, lekkere taart en koffie. En mocht je nog wat leuks willen kopen voor jouw kleintje, dan kan dat ook meteen.

Koningstraat 19-21, Haarlem

Lunchroom Haarlem

Mini markt

Mini markt is een winkel en koffieroom in een. De leukste merken worden hier verkocht en je kunt er heerlijk relaxt zitten met een kop koffie. Wil je lunchen? Dan kan dat ook zeker op deze inspirerende plek.

Kruisstraat, Haarlem

Lunchroom Haarlem

Eethuis Nurks

Nadat je lekker bij de hertjes bent wezen kijken in het hertenkamp met jouw kleintje, is het heerlijk om daarna even neer te strijken bij Eethuis Nurks. De perfecte plek voor een lunch, maar ook voor een borrel met een klein hapje.

Hertenkamplaan 1, Haarlem

nurks_18-1d1131f46ea878669953c6fef6b7b501-activity-gallery-n

De Kidshen

In het mooie Bloemendaal, vlakbij Haarlem, zit Kidshen. Een leuk pannenkoekenhuisje waar je lekker kunt lunchen of kunt genieten van een kop koffie. Het ligt middenin het Bloemendaalse bos, dus je kunt daarvoor of daarna met jouw kleintje nog een leuke wandeling maken.

Mollaan 2, Bloemendaal

Lunchroom Haarlem

 

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/uiteten-met-baby-haarlem/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/uiteten-met-baby-haarlem
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242