hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on mei 9th, 2017 | by de Redactie

0

Let’s meet ZERO

Tumble ’N Dry Zero is er voor de allerkleinsten. De nieuwe newborn lijn ZERO gaat geen hip printje uit de weg en schuwt geen kleur, want zeker baby’s hebben recht op fashion! Denk aan stoere all-overprints, fancy tekstprints, hippe onesies en fijne overslagrompers. Van maat 50 t/m 68 is het één en al moois en comfortabels!

Newborn babykleding collectie

De newborn babykleding collectie Zero kenmerkt zich door frisse kleuren te combineren met een zachte en perfect fit. Zeker de onsies zijn een absolute musthave. Grafische all-overprints en grappige animal all-overs trekken de aandacht. Voor de jongens combineer je stoere outfits in de kleuren donkerblauw, grijs melee en wit. De meisjes stralen in fris mint en zacht roze. Fijne newborn artikelen als overslag rompers, onsies, mutjes en leggings zijn goed te combineren met stoere en fancy sets.

Tumble ’N Dry Zero biedt een zeer complete lijn, waar je niet alleen goed terecht kunt om de kasten van je newborn mee te vullen maar waar je ook de betere kraamcadeaus kunt vinden. De Zero items variëren tussen € 9,95 en € 29,95. Fris, stoer en trendy zijn de keywords voor deze nieuwe newborn collectie.

Bekijk en shop de hele collectie bij:

Zero Boys | Zero Girls

TND Zero girl, baby meisje, babykleding, babylabel

TND Zero boy, baby jongenskleding, babylabel

babykleding tumblendry, zero

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/tumble-n-dry-zero/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , ,
Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/tumble-n-dry-zero
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242