Comfortabele Tumble outfits voor je kleintje

22 februari 2017

9 Maanden is mijn kleine man, en ja bewegen kan hij als de beste. Kruipen doet hij nog niet, maar stilzitten op schoot zit er niet meer bij. Wel heerlijk rondjes draaien op de grond en ik vind dat zijn kleding dan goed moet blijven zitten en dat hij zich er lekker in voelt. Zeker nu hij 9 maanden is en probeert te gaan staan, daar moet hij alle bewegingsvrijheid voor hebben. tumble n dry review

Ook leuk deze babykleding voor jongens >>

Tumble n dry review

Lastig vind ik het wel altijd om te bepalen wat voor een kleding je aan doet bij je kleintje. Zeker nu februari zo een gekke maand is waar het in kan vriezen, maar waar we ook temperaturen van 12 graden alweer hebben bereikt. Ideaal vind ik het dan om t-shirts aan te doen bij mijn kleintje, dan kan ik er gemakkelijk een vestje over heen aan doen. En dan de broekjes, die moeten lekker zitten. Het is fijn wanneer deze gemaakt zijn van zachte, rekbare stoffen, zodat die koddige beentjes en snoezige voetjes hier makkelijk doorheen gaan.

Zeedieren-print

Nu heb ik net weer een nieuw setje binnen, en mocht ik een Tumble n Dry review maken voor Babylabel. Een fijn t-shirt, waar hij lekker in kan bewegen. Het is een soepel vallend t-shirt en heel makkelijk te combineren met zo een beetje elk vest. Bij het t-shirt was ik nog op zoek naar een broekje. Ik vind het nu prettig om hem katoenen broekjes aan te geven, zodat hij alle kanten op kan: staan, zitten, draaien, proberen te kruipen. Ik kwam een broekje tegen met zeedieren-print, super schattig al zeg ik het zelf. Ook omdat de binnenkant van het broekje van badstof is en dat vind ik altijd zo lekker zacht. En als extra detail om helemaal mee te gaan in de wereld van de zee, een scheepstouw rijgkoord. Mijn mannetje kan er weer tegenaan met warm weer, maar ook als het wat kouder is.

Shop hier

tumble n dry review, tumble n dry, babyjongen kleding

Bekijk meer babykleding >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....