hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding tumble n dry kinderkleding, tumble babykleding, tumble kinderkleding, winter 2017

Published on juli 14th, 2016 | by Babylabel

0

Tumble Rocks!

Het hippe kinderkledingmerk Tumble ’N Dry maakt zich alvast klaar voor een nieuwe herfst- en wintercollectie. En dat belooft straks weer een topseizoen te worden. Fijne denims, een hippe sportslook, gave grafische dessins, verrassende dierenprints: Tumble ’N Dry heeft dit najaar en komende winter voor elk wat wils.

Tumble ‘N Dry kinderkleding najaar/ winter 2016-2017

De kleine mannetjes mogen zich dit jaar hullen in de grafische trend, maar ook de sportswear trend laat van zich spreken in deze collectie. Er is gebruik gemaakt van veel grijs, blauw, zwart en wit en een vernieuwend groen en alle kleuren zijn onderling goed met elkaar te mixen. Fotoprints, prints van beesten: Tumble heeft het allemaal.

Kleine meisjes: maak je op voor een vrolijke najaar/wintercollectie van Tumble ’N Dry in zachte pastels, met fluor-oranje/roze, grijs en okergeel. Het wordt feest met de tutu, de comfy jumpsuit, sweatdresses en de te gekke prints en illustraties van stippen, bloemen, dieren en een touch of gold.

‘Volop trend’ en ‘Tumble Rocks’, zo laat de nieuwe najaars/wintercollectie zich wel typeren. De mooiste kleding voor kids en nog super comfortabel ook!

Nieuwsgierig? Bekijk en shop de eerste levering van de nieuwe Tumble N Dry kinderkleding collectie  oa bij:

Tumble Zero jongens | Tumble Zero meisjes

Tumble nieuwe collectie, Tumble n dry kinderkledingTumble nieuwe collectie, Tumble n dry kinderkleding

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>Comments are closed.

Back to Top ↑