online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding Tumble n Dry baby, tumble n dry babykleding, tumble n dry winter 2019-2020

Published on oktober 1st, 2019 | by Karen

0

Oh my! Deze nieuwe collectie is zo mooi!!!

Ik moet nog niet denken aan de koude maanden, getver… Maaaar! Met de nieuwe Tumble and Dry baby collectie wordt het gelukkig een super fijne winter. Lekker werken met lagen in verschillende combinaties. Iets waar wij heel erg blij van worden. En mocht het toch warmer uitpakken dan voorspeld? Dan doe je toch gewoon een van de lagen uit.

Tumble and Dry baby collectie

Wij zijn helemaal fan van de nieuwe herfst winter babycollectie van Tumble ’n Dry. De stoffen, de materialen en de uitstraling van de kleding ziet er altijd top uit en voelt zacht aan. De prints die ze ook dit keer gebruiken in hun collectie zijn speels en origineel.

tumble n dry boxpakje, boxpakje baby jongen

TND Boys

Voor de jongens zie je veel warme kleuren (zoals hazelnoot, love!!) in combinatie met blauw en antraciet grijs. Uiteraard ontbreken de printjes en teksten niet. Lekker opvallend zoals ‘Hey Mister Rocket’. En ben je voor je baby boy op zoek naar een goede winterjas met daarbij een perfect passende sjaal en muts? Dan kan je bij TND zeker slagen! Ze hebben nu zelfs een combi deal waarbij je bij je winterjas een bijpassende sjaal én muts cadeau krijgt.

TND Girls

Voor de meisjes zien we veel rustige items met hier en daar een printje. Ook spelen zachte tinten de hoofdrol. Wat vind je van het geel voor jouw baby meisje? Altijd goed in de herfst en winter! En allemaal super leuk om met elkaar te combineren. Ik vind het zacht roze boxpakje met allover print super grappig, al kan ik me voorstellen dat je liever het gele boxpakje met hartjes printje hebt.

gele babykleding, baby meisje kleding

De winterjas zie ik overigens hier al aan de kapstok hangen. Een roze jas met allover stippenprint.

tumble n dry winterjas

Tumble ‘N Dry is ontstaan met als motivatie om voor kinderen stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kleding te ontwerpen waar iedereen vrolijk van wordt en wat iedere dag gedragen kan worden. Iedere dag spelen in de kleding van Tumble ‘N Dry? Geen probleem! Daar is het voor gemaakt. De kleding heeft een goede pasvorm en een perfecte afwerking, zodat niets knelt en er geen draadjes en naadjes loslaten. De perfecte kleding voor kinderen.

Bekijk en shop de nieuwe T’nD collectie online bij:

Tumble ‘N Dry

tumble n dry baby, babymeisje kleding

peuter meisje kleding

baby jongen kleding, blauw boxpakje

Lees ook deze Tumble n Dry babykleding review >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑