hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding Tumble and dry baby

Published on november 23rd, 2017 | by Karen

0

Oh my! De wintercollectie van Tumble ‘n Dry!

Het is een echt typische herfst. De bomen zijn snel kaal geworden en het regent nu praktisch de hele dag door. Getver… Maaaar! Met de Tumble and Dry baby wintercollectie wordt het gelukkig een super fijne winter. Lekker werken met lagen in verschillende combinaties. Iets waar wij heel erg blij van worden. En mocht het toch warmer uitpakken dan voorspeld? Dan doe je toch gewoon een van de lagen uit.

Wij zijn helemaal fan van de winter babycollectie van Tumble ’n Dry. De stoffen, de materialen en de uitstraling van de kleding ziet er altijd top uit en voelt zacht aan. De prints die ze ook dit keer gebruiken in hun collectie zijn speels en origineel.

TND Boys

Voor de jongens zie je veel donkere kleuren (zoals mosgroen, love!!) in combinatie met grijs. Uiteraard ontbreken de printjes en teksten niet. Lekker opvallend zoals ‘Hey Hiker’ of ‘Hugger’. En ben je voor je baby boy op zoek naar een goede winterjas met daarbij een perfect passende sjaal en muts? Dan kan je bij TND zeker slagen! De keuze is reuze.

Tumble and dry baby

TND Girls

Voor de meisjes zien we veel rustige items met hier en daar een printje (check de zwanen!). Ook speelt zacht roze de hoofdrol, met een vleugje mosgroen. Altijd goed in de herfst en winter! En allemaal super leuk om met elkaar te combineren. Ik vind het roze jurkje met de vliegen super grappig, al kan ik me voorstellen dat je liever het zwanen printje hebt.

De winterjas (voor jongens én voor meisjes) zie ik overigens hier al aan de kapstok hangen. Een waterafstotend zwarte jas met cap op de capuchon. Wat? En kijk ook eens naar het detail op de mouwen en de rits!

Tumble ‘N Dry is ontstaan met als motivatie om voor kinderen stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kleding te ontwerpen waar iedereen vrolijk van wordt en wat iedere dag gedragen kan worden. Iedere dag spelen in de kleding van Tumble ‘N Dry? Geen probleem! Daar is het voor gemaakt. De kleding heeft een goede pasvorm en een perfecte afwerking, zodat niets knelt en er geen draadjes en naadjes loslaten. De perfecte kleding voor kinderen.

Bekijk en shop de T’nD collectie bij Kixx-online.nl of bij Tumble ‘N Dry zelf

Tumble and dry baby Tumble and dry baby

Tumble and dry baby

Tumble and dry baby

Tumble and dry baby

Tumble and dry baby

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/tumble-and-dry-baby/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/tumble-and-dry-baby
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242