Trends herfst-winter 2017

14 januari 2017

Afgelopen 8 en 9 januari was  ‘MARKET by kleine fabriek’ in de Amsterdam RAI. De place to be om als eerste de nieuwste merken, producten en trends te spotten. Het moet nog zomer worden, maar wij hebben alvast een voorproefje kunnen krijgen voor de trends herfst-winter 2017. Wij waren er bij en delen graag de nieuwste trends met jullie. En wie weet kun jij deze nieuwste trends ook deze zomer al spotten. Dan is jouw kleintje helemaal on trend.

trends herfst winter 2017

Bron: Market by kleine fabriek

Aai, poesje, aai

Poezen waren zeker een trend, stoere zwarte katjes vooral, als opstrijkbare applicatie met glow in the dark ogen tot de onweerstaanbare zwarte knuffelkat. De dierenprint is en blijft altijd fijn voor de kleintjes. Zo zag je ook dit keer weer de ijsbeer, de egel en de vos terugkomen.

Net als pappa en mamma

Tijdens de kleine fabriek zag je ook veel merken die zich laten inspireren door vaders en moeders. Kleding wordt eigenlijk direct vertaald naar kinderen. Je zag bijvoorbeeld veel zwarte met luxe details en hier en daar een glittertje. Super leuk voor jouw mini-me. Natuurlijk wel allemaal kids proof.

Welke trends blijven

Trends komen en gaan meestal, maar dit keer zijn er toch een aantal toppers die dit jaar ook weer blijven. Franje blijf je zien, zowel aan jasjes, broeken, maar ook schoenen. En het bomberjasje blijft nog steeds een trend. Deze is en blijft ook leuk. Maak een schattige outfit sportief en maakt een sportieve outfit nog net wat stoerder. Een ding wat wel nieuw is en wat heel erg opviel, is dat de kleur donkergroen bijna in alle collecties terug kwam. Mooi diepe kleur ook en kan voor zowel jongens als meisjes. Wel een stoere kleur, maar is heel goed te combineren met bijna elke andere kleur.

Veel nieuwe merken

Op de kleine fabriek zagen we ook weer nieuwe merken. Voor jouw kleintje heb je tegenwoordig alle keus die je maar wil. Het ging van merken die goed betaalbaar zijn tot wat duurdere merken. Het is eigenlijk wel fijn dat de keuze groter wordt. Zo is er voor elke moeder en kleintje wat wils. Heb jij een lievelingsmerk wat je vaak koopt voor jouw kleintje?

trends

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...