Wildlife voor de baby boys

18 augustus 2016

Natuur staat centraal deze winter. Je ziet dit seizoen originele, aansprekende prints waarin dieren een belangrijke rol spelen. Zo maak je dit seizoen kennis met vossen, beren en vogels. Bij het wilde leven horen natuurlijk ook jagers met een pijl en boog. Ook dit zie je als print terugkomen in de trends babykleding.

Een van de ontwerpers die zich heeft laten inspireren door dieren is Dolce & Gabbana. In hun collectie zie je met name camouflage tinten, de echte jager komt zo echt naar boven. Maar om wat meer zachtheid te krijgen hebben Dolce & Gabbana zich ook laten inspireren door hondjes en dan met name cartoon hondjes. Lief, schattig en speels.

Een schattig hondje of een sluwe vos. Het kan dit seizoen allemaal en je mag een lief hondje zelfs combineren met een sluwe vos.

Kleed jouw kleine mannetje lekker stoer aan, met een leuk item met een dierenprint. Wat dacht je van een printje met een vossenkop, of een broekje met een pijl en boog. Zo kun je samen met jouw kleintje op jacht deze winter. Om nog eens even lekker ingepakt te zitten kun je kiezen voor een fantastische teddy jas van Noppies. Lekker warm! Of kies voor een speels jagersvestje. Zo kun je er zeker op uit met jouw kleintje. Lekker naar de bossen, op zoek naar mooie bladeren, stokken en misschien wel leuke dieren.

Kleuren die centraal staan deze winter zijn de donkere tinten en camouflage kleuren Denk aan grijs, zwart, donkerblauw, donkergroen en legergroen. Natuurlijk kun je deze kleuren combineren met een felle kleur, dat is alleen maar leuk. Bijvoorbeeld geel, rood of roze. Zo springen deze felle kleuren er ook nog eens extra uit.

baby jongen, trends babykleding, stoere babykleding

Shop hier

dolce gabana babykleding

Dolce & Gabbana

baby jongen, trends babykleding, stoere babykleding, babylabel

Tumble ‘N Dry

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...