online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding trends 2019

Published on januari 25th, 2019 | by de Redactie

0

Trends 2019

Quapi is een merk met collecties in kinderkleding. Quapi is een zelfbedachte naam en is afkomstig van het woord guapo/guapa, wat ‘knapperd’ betekend. Dit bedrijf bezit een ruim assortiment met veel variatie in stoffen, kledingsoorten en kleuren. Een schattig mutsje met een toffe print voor je pasgeboren baby, een stoere joggingsbroek met legerprint en opvallende winterjassen zijn een aantal voorbeelden van dit assortiment. Met deze gewaagde en modieuze items ziet je kind er altijd vlot uit!

Trends 2019

Felle kleuren, natuurtinten en aparte combinaties zijn de basis voor aankomend jaar.

Een gele trui met een paarse trainingsbroek zorgen voor een positief begin van de dag. Het is van belang dat deze items één volledige kleur hebben, anders wordt de outfit van je kind te druk en onoverzichtelijk waardoor je het gevaar loopt dat je zoon of dochter een wandelende regenboog wordt. Kies daarom voor maximaal drie opvallende kleuren, die de outfit versterken. Mochten deze kleuren je afschrikken, dan kan je altijd nog de ‘natuurtint’ trend gebruiken. Okergeel, mosgroen en verschillende tonen bruin zorgen voor een warme, natuurlijke look.

Accessoires

Zelf vind je het ook leuk om bijpassende sieraden te dragen, vergeet hierbij je kind niet! Een volledige look bevat niet alleen kleding, maar heeft meerdere elementen. Denk hierbij aan haarbanden, mutsen en tassen die aansluiten bij de outfit; deze creëren het extra effect wat de outfit van je kind compleet maakt. Wees niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, en gebruik je creativiteit. Combineren van de juiste texturen, stoffen en kleuren zorgen ervoor dat je dochter of zoon schittert op het schoolplein!Comments are closed.

Back to Top ↑