online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Lifestyle trein weg baby weg, mamablog

Published on januari 31st, 2017 | by Marjolijn

0

DRAMA: Trein weg, baby weg … zonder moeder

Het werd breed in het nieuws uitgemeten: Franse moeder rookt een sigaret op het perron, laat haar baby even in de trein, en de trein vertrekt met baby en zonder moeder.

Geen háár op mijn hoofd die er óóit aan zou denken mijn baby alleen te laten in een trein vol wildvreemden om toe geven aan mijn verslaving en die boven mijn kind te plaatsen. We hebben het niet over ‘ik leg mijn baby even in de box en ga in de tuin een sigaretje roken’. Ook niet over ‘ik laat mijn baby even slapen in haar bedje terwijl ik mijn kind van school haal’.

Gelukkig waarschuwden de treinreizigers de conducteur, maar voor hetzelfde geld loopt er een zieke malloot rond die je baby meeneemt. Herinner je je Madeleine nog in Portugal?

Dat zijn toch geen risico’s die je als moeder wilt nemen? Hopelijk was het een eenmalige domme actie, met gelukkig een goede afloop.

Wat vind jij?Comments are closed.

Back to Top ↑