Twinning met TOMS

18 mei 2017

Wie vindt een panda nou niet lief? De panda is om te knuffelen, maar helaas heel erg zeldzaam. Wereldwijd leven er namelijk minder dan tweeduizend reuzenpanda’s. Precies om deze reden steunt het schoenenmerk TOMS de programma’s van WildAid. Deze programma hebben als doel de reuzenpanda te beschermen, bijvoorbeeld in de Chinese provincie Sichuan, zodat de pluizige vrienden nog generaties lang de aarde kunnen bevolken.

TOMS heeft speciaal hiervoor de WildAid Panda Collectie ontworpen, veganistische schoenen geïnspireerd op de kwetsbare reuzenpanda. Nu zit er natuurlijk een mooi initiatief achter deze collectie, maar buiten dat om zien ze er super leuk uit. Wie wil er nou geen schoentjes met schattige panda’s erop? Match je schoenen samen met je mini me! Of koop ze voor heel je gezin. Silas en ik liepen er samen mee op straat en we kregen veel leuke reacties te horen. “Oh wat grappig, jullie hebben dezelfde schoenen aan’’. En Silas vond het natuurlijk super gaaf dat hij dezelfde schoentjes heeft als mama. En ik moet er eerlijk bij zeggen dat ze heerlijk zitten.

Er is keuze uit vijf schoenen voor heren, dames en kinderen. De prijzen van de Toms WildAid Limited variëren van € 35,95 tot € 44,95 en zijn verkrijgbaar in de TOMS stores, op shopTOMS.nl en bij de geselecteerde winkels.

Wist je dat?

‘One for one’, is het geweldige concept van het schoenenmerk TOMS. Wereldwijd geeft TOMS schoenen aan kinderen die in nood zijn. Niet alleen TOMS helpt deze kinderen, maar jij ook! Als jij een paar leuke TOMS koopt dan krijgt een kind in nood een paar schoenen, dus door jouw aankoop.

Sinds 2006 heeft TOMS meer dan 70 miljoen paar schoenen gegeven aan kinderen in nood, het gezichtsvermogen herstelt van 445.000 mensen, 400.000 weken schoon water gegeven aan mensen in nood en bijgedragen aan de veilige geboorte voor 70.000 moeders. Een mooi initiatief om even bij stil te staan.

toms wildaid limited

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...