online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Mama tissu blanc

Published on december 4th, 2018 | by Karen

0

TISSU BLANC – exclusief zwangerschapsmerk

Een tijdje geleden liep ik op een toffe nieuwe babybeurs. Heerlijk inspiratie opsnuiven en nieuwe merken ontdekken. Ik werd direct aangetrokken door een stand met een paar prachtige zwangerschapsjurkjes en -shirtjes. TISSU BLANC. Ik kende het niet, dus daar wilde ik meer van weten!

TISSU BLANC zwangerschapskledingmerk

TISSU BLANC is een luxe zwangerschapskledingmerk van Nederlandse bodem. Eigenaresse Kim kon maar geen leuke zwangerschapsmode in haar persoonlijke stijl vinden. Haar voorliefde voor rijke stoffen, sterke basisstukken en comfortabele fit waren niet terug te vinden in het huidige aanbod. Een logische stap volgde: zelf een label opzetten voor zwangere vrouwen. De collectie kan je omschrijven als modieus, professioneel vrouwelijk en (het belangrijkst) comfortabel. tissu blanc, zwangerschapskleding, hippe zwangerschapsmode

Hippe zwangerschapskleding

Ik heb het geluk gehad dat ik wat zwangerschapskleding items in mijn handen heb gehad. Wat een fijne stof! Ik weet zeker dat als je het aanhebt, het nóg fijner aan voelt! Als een soort tweede huid. Een enorm pluspunt is dat alle zwangerschapskleding ontwerpen van TISSU BLANC enorm vrouwelijk zijn en je ze gedurende de hele zwangerschap én de periode na de bevalling kan dragen. En je kan ze zelfs op 30 graden wassen.

Zakelijke zwangerschapskleding voor naar het werk

Daarbij zijn ze stuk voor stuk geschikt in alle situaties. Ga je naar je werk, dan trek je er een jasje bij aan voor een zakelijke look. Direct door naar een feestje? Jasje aan de kant, mooie oorbellen in en hakken aan en je bent party proof met een feestelijke zwangerschapsjurk. Met een paar sneakers eronder en je het ineens een casual look. Win-win!

TISSU BLANC en goede doel

Jij op weg naar een gezin, zij een stapje dichter bij nieuw leven en nieuw begin. Door een collectie item te kopen bij TISSU BLANC steun je innovatieve onderzoeken. De onderzoeken streven naar een goede behandeling en genezing van (onbekende en nieuw ontdekte) aandoeningen bij baby’s en kinderen. Of initiatieven die streven naar een goede behandeling met betrekking tot het vervullen van de babywens van vrouwen en hun partner die niet op de natuurlijke wijze zwanger raken. Win-win-win!

Laat je ook inspireren door deze prachtige zwangerschapscollectie

tissu blanc, zwangerschapskleding, hippe zwangerschapsmode

tissu blanc, zwangerschapskleding, hippe zwangerschapsmode

Matching luiertassen >>

Meer zwangerschapskleding >>

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑