hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby A little lovely company, Tiny Humans, babyverzorging Tiny Humans, bijtspeeltje Tiny Humans, panda bijtspeelgoed, panda bijtring

Published on augustus 15th, 2019 | by Gabriëlle

0

Tiny Humans & A little lovely company

Nadat ik een vrolijke doos openmaak valt me gelijk op dat A Little Lovely Company echt hun best doet voor hun klanten. De producten van Tiny Humans die ik toegezonden krijg zijn met veel zorg ingepakt, Wat een feestje! Confetti en vrolijke kleurtjes komen me tegemoet, Waarna ik een persoonlijk handgeschreven kaartje zie, super leuk!

Wat nog leuker is, is dat Babylabel bij deze review een winactie mag doen en dat jij als lezer(es) dus kans kan maken op dit zelfde gave pakket voor jouw baby! In het pakket zitten 3 gave producten van de nieuwe lijn van A Little Lovely Company: Tiny Humans. Een babyshampoo, baby bodywash en een mooie bijtring! Je leest meer over de winactie onderaan mijn review.

tiny humans, babyshampoo, tiny humans babywash , babylabel, babyverzorging, review babywash

Tiny Humans review

Ik heb de babyproducten van Tiny Humans afgelopen tijd met mijn zoontje Jayden uitgetest en zal ze nu één voor één reviewen.

tiny humans bodywash, review baby bodywashTiny Humans baby bodywash

Als eerste heb ik bij mijn zoontje de Tiny Humans body wash uitgeprobeerd. Jayden heeft een heel gevoelig huidje waardoor ik normaal gesproken altijd neutrale producten voor hem gebruikt.  Deze bodywash beloofd een volledig natuurlijk product te zijn met kokosolie en tarwe proteïne.. voedend en speciaal voor gevoelige babyhuidjes. Er zit wel parfum in..

De bodywash zit in een frisse babyblauwe knijptube, dit vind ik erg handig! Zo kan je het maximale uit je product halen. De ingrediënten staan netjes op zowel het doosje als op de knijptube vermeld. Wat ruikt deze bodywash lekker, heel fris! Ik hoef maar een klein beetje te gebruiken, dus ik denk dat deze tube erg lang mee gaat!

Ik vind het een fijn product en merk dat Jayden na zijn badje een lekker zacht huidje heeft.

Tiny humans shampoo, a little love company, babyproducten, babylabel reviewTiny Humans babyshampoo

Over de babyshampoo ben ik net zo tevreden, ook deze bevat kokos olie en beloofd volledig natuurlijk te zijn.Hij zit in een pastel gele verpakking met een vrolijke afbeelding erop. Wat heeft deze shampoo ook een zachte en frisse geur! Heel fijn, ik hoef maar weer een klein druppeltje te gebruiken en Jayden zijn haartjes voelen na afloop lekker schoon en zacht aan.

Ik ben over beide producten erg enthousiast en ga ze zeker vaker gebruiken! Heel positief vind ik aan deze en ook de andere babyverzorgingsproducten van Tiny Humans is dat ze gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, geen onnodige toevoegingen en dat ze niet op dieren zijn getest!

panda bijtring, panda babyspeelgoed, panda bijtspeelgoed

Panda baby teether

Als laatste mag ik de panda bijtring uittesten. Deze leuke bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea rubberboom en bevat geen schadelijke stoffen.

Jayden is gelijk weg van dit leuke speelvriendje! De pijn van zijn doorkomende tandjes verlicht als hij er op bijt en hij vind de panda erg interessant om naar te kijken.

babyshampoo, tiny humans baby shampoo, babylabel, babyverzorging, review babyshampoo

baby bijtring, baby bijtspeelgoed, panda bijtring, babylabel babyspeelgoed

Lees meer over baby verzorging op Babylabel >>

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑