Tiny Humans – Pure en natuurlijke babyverzorgingsproducten

8 september 2020

Een complete verzorgingslijn voor je baby! Tiny Humans – Pure en natuurlijke babyverzorgingsproducten met onder andere kokosolie, bijenwas en sesamolie, ontworpen met oog voor detail en verpakt als de liefste cadeautjes! Prachtig om te geven, heerlijk en mild in gebruik en oh zo mooi om neer te zetten op een plankje. En jij kunt een pakket winnen! Lees verder …

tiny humans, babyshampoo, tiny humans babywash , babylabel, babyverzorging, review babywash, Tiny humans shampoo, a little love company, babyproducten, natuurlijke babyverzorgings producten

Natuurlijke babyverzorgings producten

Ik heb de babyproducten van Tiny Humans afgelopen tijd met mijn zoontje Jayden uitgetest en zal ze nu één voor één reviewen.

tiny humans bodywash, review baby bodywash, Tiny humans shampoo, a little love company, babyproducten, babylabel review, natuurlijke babyverzorgings productenTiny Humans baby bodywash

Als eerste heb ik bij mijn zoontje de Tiny Humans body wash uitgeprobeerd. Jayden heeft een heel gevoelig huidje waardoor ik normaal gesproken altijd neutrale producten voor hem gebruikt.  Deze bodywash beloofd een volledig natuurlijk product te zijn met kokosolie en tarwe proteïne.. voedend en speciaal voor gevoelige babyhuidjes. Er zit wel parfum in..

De bodywash zit in een frisse babyblauwe knijptube, dit vind ik erg handig! Zo kan je het maximale uit je product halen. De ingrediënten staan netjes op zowel het doosje als op de knijptube vermeld. Wat ruikt deze bodywash lekker, heel fris! Ik hoef maar een klein beetje te gebruiken, dus ik denk dat deze tube erg lang mee gaat!

Ik vind het een fijn product en merk dat Jayden na zijn badje een lekker zacht huidje heeft.

Tiny humans shampoo, a little love company, babyproducten, babylabel review, natuurlijke babyverzorgings productenTiny Humans babyshampoo

Over de babyshampoo ben ik net zo tevreden, ook deze bevat kokos olie en beloofd volledig natuurlijk te zijn.Hij zit in een pastel gele verpakking met een vrolijke afbeelding erop. Wat heeft deze shampoo ook een zachte en frisse geur! Heel fijn, ik hoef maar weer een klein druppeltje te gebruiken en Jayden zijn haartjes voelen na afloop lekker schoon en zacht aan.

Ik ben over beide natuurlijke babyverzorgings producten erg enthousiast en ga ze zeker vaker gebruiken! Heel positief vind ik aan deze en ook de andere babyverzorgingsproducten van Tiny Humans is dat ze gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, geen onnodige toevoegingen en dat ze niet op dieren zijn getest!

panda bijtring, panda babyspeelgoed, panda bijtspeelgoed

WINACTIE

Heb jij ook een kleintje (of ben je in verwachting) en wil jij deze fijne babyverzorgingsproducten van Tiny Humans graag uitproberen? Doe mee met onze winactie en maak kans op een compleet pakket bestaande uit:

Babyshampoobodywashbodylotionbabyolieluiercreme

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. Ook kun je meedoen met onze like&share actie op Babylabel Facebook. De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Babylabel. Good Luck!

Uit de vele inzendingen is de gelukkige winnaar geworden: Biana Kamp, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm dit verzorgingspakket thuisgestuurd krijgt. Heel veel spetter plezier samen 🙂

babyshampoo, tiny humans baby shampoo, babylabel, babyverzorging, review babyshampoo

Panda baby teether

Als laatste mag ik de panda bijtring testen. Deze leuke bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea rubberboom en bevat geen schadelijke stoffen.

Jayden is gelijk weg van dit leuke speelvriendje! De pijn van zijn doorkomende tandjes verlicht als hij er op bijt en hij vind de panda erg interessant om naar te kijken.

baby bijtring, baby bijtspeelgoed, panda bijtring, babylabel babyspeelgoed

LEES OOK:

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...