Time flies!

3 januari 2019

Oudjaarsdag een jaar geleden ontdekten we dat ik zwanger was van nummer drie. Inmiddels genieten we alweer ruim vier maanden van ons lieve mannetje. Wat gaat het toch weer hard! Zó cliché, maar oh zo waar (anders zou het ook geen cliché zijn natuurlijk). De tijd die we samen slapend doorbrachten op de bank ligt alweer achter ons. Wat kon ik daar intens van genieten zeg!

Nu zijn het andere dingen waar ik ontzettend gelukkig en verliefd van word. Als Naud lacht, lacht heel zijn gezicht. Smelt! Sinds kort heeft hij ook het schaterlachen ontdekt. Als we kusjes in zijn nek geven of Jasmijn de clown weer eens uithangt, lacht hij uitbundig. Super schattig!

baby noud, time flies, babyblog, newbornmusthavesOp het moment dat ik deze blog schrijf is het half twaalf ’s avonds (…vlak voor het slapen gaan krijg ik vaak ineens inspiratie). Op de achtergrond klinken zoete babygeluidjes door de babyfoon. Naud is op bed gelegd met het idee van ons om te gaan slapen, maar daar denkt meneertje anders over. Hij verwerkt al kletsend nog even de dag zo lijkt het. Naast al het gebrabbel van de laatste tijd heeft Naud zijn handen ook goed ontdekt. Mijlpaal ‘met handen tegen speeltjes slaan’: check! Steeds vaker zien we hem ook met een speeltje in zijn handen. En uiteraard gaat alles meteen naar zijn mond.

Voor Naud zal 2019 het jaar zijn van zijn eerste hapjes, rollen, kruipen, de eerste stapjes, eerste tandjes en eerste woordjes (mama uiteraard). Het échte kleine baby baby is er alweer af vind ik. Maar laat hem alsjeblieft nog even heerlijk hulpeloos in mijn armen liggen en verzorgd worden door me. Want had ik al gezegd dat het hard gaat?

Ik wens alle (bijna) papa’s en mama’s een fantastisch nieuw jaar! Dat 2019 een jaar mag worden met héél veel geluksmomenten met je kleintje en veel mooie mijlpalen.

Laat de eerstvolgende bij ons het doorslapen maar zijn, die was ik net nog vergeten in mijn rijtje 😉

Leuk om bij te houden: alle eerste momentjes van je kleintje >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...