hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on juni 1st, 2017 | by Marjolijn

0

15 jaar en zwanger van tweede kindje

De Australische Molly is 15 jaar oud en zwanger van haar tweede kindje dat in december wordt verwacht. Haar eerste kindje, zoon Theodore, is één jaar oud. De kranten stonden er destijds vol van, toen ze op 13-jarige leeftijd zwanger was. Haar vriend, die een jaar ouder is dan de tienermoeder, is altijd aan haar zijde blijven staan. Abortus is nooit een optie voor het jonge stel geweest. Veel vrienden steunen hen niet in hun keuzes. Desondanks zien zij hun toekomst positief tegemoet en gaan er samen voor. Molly is naast het moederschap ook heel gedreven haar diploma te halen.

Iedereen kan (en heeft!) een mening over dit stel en hun keuzes. Natuurlijk, Molly krijgt kinderen terwijl ze zelf nog een kind is. Heel eerlijk, op mijn 14e was ik als jong meisje mijn plek nog aan het vinden, was de Top 40 op de radio heilig en had ik misschien nét mijn eerste tongzoen ondergaan. Molly was al moeder. Onvoorstelbaar! Toch kan ik alleen respect hebben voor zo’n jonge moeder die voor dergelijke keuzes komt te staan en er voor gaat. Ze maken er samen wat van, al hadden ze hun toekomst wellicht anders gezien.

Zelf mocht ik mijn eerste kindje krijgen toen ik 30 jaar oud was. Molly’s eerste kindje zou dan dus al 16 zijn…

Hoe oud was jij toen jij je eerste kindje kreeg?

Op de foto van links naar rechts: Theodore, Molly, vriend en vader Oscar

Ben jij ook zwanger? Check dan vooral de inspiratiepagina voor een super leuke babykamer >>>

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑