online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding Hippe babykleertjes, baby jongen, winter babykleertjes

Published on augustus 17th, 2016 | by Colinda

0

Wonderworld

Met haar collectie “Wonderworld” lanceert Prénatal haar nieuwste collectie in de Sweet Petit by Prénatal limited edition kledinglijn voor de allerkleinste. 

Geïnspireerd door de natuur

Senior Designer bij Prénatal Katinka Habets: “Voor de collectie ‘Wonderworld’ werden wij geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog. In de herfst zie je een grote diversiteit aan landschappen waar de verschillende dessins op zijn gebaseerd. De verschillende warme kleurtonen en fijne prints maken de collectie tot een rijk geheel. De mooie luxe brei-items zijn kenmerkend voor de Sweet Petit collecties en mogen daarom bij deze collectie ook niet ontbreken.” 

 
Babykleding prenatal, sweet petit, hippe babykleertjes
Trends najaar & Sweet Petit 

De najaar trends komen volop in deze nieuwe collectie terug. Niet weg te denken uit het modebeeld zijn het retro breipak evenals het salopette jurkje – deze items kom je dit seizoen echt overal tegen. Blauw is een ware trendkleur deze winter. Voor zowel baby boys als voor baby girls hebben we een donkerblauw opgenomen in de collectie, die zich overal mee laat combineren. Ook biedt deze collectie de prachtige diepgroene kleur waar we nog veel van gaan zien deze winter. De collectie kenmerkt zich door speelse breicombinaties; zoals een ingebreid hartje voor het vest, jurkje en de muts.

Enjoy your Sweet Petit by Prenataloutfit!

Sweet petit by prenatal, hippe babykleertjes sweet petit by prenatal, baby meisjes kledingComments are closed.

Back to Top ↑