Flannel op de babykamer

11 juli 2016

Ik mocht de Swaddler (hydrofiele doek) en de aankleedkussenhoes Flannel uitproberen, beide van het mooie merk Lodger. Ik was zeer benieuwd. Toen wij de producten thuis hadden gekregen en uit de doos haalden waren we blij verrast. Wat een leuke kleuren! Echt iets voor een meisje. Het eerste wat mijn man zei was: ‘die zien er lekker zacht uit’. En dat is ook zo!

lodger swaddler, hydrofiel doek, babylabel

De aankleedkussenhoes kwam goed van pas, want het is altijd fijn en praktisch om twee hoezen te hebben.  Fem kon er fijn op liggen, lekker zacht. Wanneer Fem een klein beetje kwijlt absorbeert de hoes direct het vocht op. In het begin lijkt hij een beetje te pluizen, maar na een keer wassen is hij perfect en pluist niet meer. Eigenlijk hoeft hij niet aan de waslijn te drogen, hij is zo weer droog en kan meteen weer om het aankleedkussen. Hij voelt dan nog steeds lekker zacht aan.

Fem is dol op het badje, dus konden we de Swaddler / hydrofiele doek mooi uitproberen. De doek is 120×120 centimeter, ideaal! Fem kan er heerlijk in gewikkeld worden. Daar geniet ze volop van! Lekker warm en ze kan mooi spelen met de punten van de Swaddler die bij haar handjes liggen.

De Swaddler is zo snel droog dat het net lijkt alsof je hem nog niet gebruikt hebt. Dit komt doordat hij dubbellaags is. Dit viel mijn man ook meteen op. Na het badje kreeg Fem meteen de fles, ze lag nog lekker op de Swaddler en konden we hem meteen gebruiken als spuugdoek. Ideaal! Ook deze doek is op 60 graden te wassen in de wasmachine en ook zo droog.

In de zomer kun je hem ook nog gebruiken als zonwering over de kinderwagen of over de autostoel. Multifunctioneel dus en een echte aanrader deze Swaddler!

Een enthousiaste Fem, papa en mama Annemiek

aankleedhoes lodger, hydrofiel luier, hydrofiel doeken, flanel op de babykamer, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...