online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Kinderwagens stokke winter kit, stokke kinderwagen, hippe kinderwagen, stokke wandelwagen, stokke korting

Published on oktober 19th, 2016 | by de Redactie

0

Houd je baby warm met de Stokke Winter Kit

Zoals jullie weten zijn wij fan van de Stokke kinderwagens. Heerlijk samen met je kindje op pad, lekker wandelen, het bos in of lekker de stad in, wij genieten op en top. Terwijl de temperatuur daalt, lopen wij warm voor de nieuwe Stokke Winter Kit. Ouder en kind wandelen comfortabel als altijd, met de Kit extra goed beschermd tegen het winterse weer. De warme wanten bevestig je gemakkelijk aan de handvatten van de wandelwagen. Met een rand van echt schapenvacht en een voering van zacht fleece blijven je handen lekker warm tijdens jullie wandelingen samen.

Stokke Winter Kit voor de Stokke kinderwagen

De Winter Kit Collectie voor de stoel van Stokke® Crusi®, Stokke® Trailz® en de stoel en reiswieg van Stokke® Xplory® heeft fluweelzachte gewatteerde detaillering en is verkrijgbaar in Pearl White, Onyx Black en de gloednieuwe kleur Bronze Brown. De stoffen hebben een subtiele glans voor een verfijnde look.

Ook nieuw dit seizoen zijn Winter Kits voor de stadse Stokke Scoot®. Perfect voor winkelsessies in de wintermaanden. Een sportieve, geruite luifel, verwijderbare wanten voor mama of papa en een transparante boodschappentas voor eventuele extra’s.

Laat die winter maar komen!

Bronze Brown ,stokke winter kit, stokke kinderwagen, hippe kinderwagen, stokke wandelwagen, stokke korting

Flannel Red, stokke winter kit, stokke kinderwagen, hippe kinderwagen, stokke wandelwagen, stokke korting
Flannel Grey, stokke winter kit, stokke kinderwagen, hippe kinderwagen, stokke wandelwagen, stokke korting

Scoot Winterkit

Lees ook: Zwanger en nu? >>>

Lees ook: 12 weken zwanger >>>

Lees ook:  20 weken zwanger >>>

Lees ook: 30 weken zwanger >>>

Lees ook: Bevallen doe je zo >>>Comments are closed.

Back to Top ↑