Babybadje met unieke badstop met warmtesensor

16 januari 2019

Ik weet nog goed toen ik zwanger was van Silas en we de uitzet lijst aan het doornemen waren.  Een enorme lijst waarvan je van veel dingen niet eens wist wat het nou precies was. Bij een babybad kan je er natuurlijk wel wat bij voorstellen, maar ik weet nog precies dat het woord babybad op de uitzetlijst stond op nummer 5.

Meer blogs over babyverzorging op Babylabel >>

Op zoek naar een babybadje

Daar gingen we dan als kersverse ‘’ouders to be ‘’ op zoektocht naar een babybadje. Er ging een hele andere wereld voor ons open.  In de meeste baby winkels zagen we een babybadje met onderstel (op poten).  

Ja, het zal best werken dachten wij maar wij zijn meer van het praktisch dus dachten is het wel echt nodig? Want eerlijk is eerlijk in zijn geheel neemt het namelijk best wat ruimte in beslag. En in principe kan je het badje in de kraam periode best op de commode zetten dus zijn de poten toch onnodig? Pas later kwam de Stokke Flexi Bath in beeld. Ideaal! We zouden er nooit meer zonder willen.

Stokke Flexi Bath, opvouwbaar kinderbad, stokke babybadje reviewStokke babybadje

Het Stokke babybadje kun je op de grond in de douche zetten als je geen bad hebt of als je wel een eigen bad hebt kan je deze er in zetten als een soort van verkleiner. Is je kindje klaar met het badderen dan kan je zo het stopje eruit halen om het leeg te laten lopen.  Je vouwt het badje gemakkelijk op  waardoor je hem netjes weg kan zetten voor de volgende keer zonder dat het veel ruimte in beslag neemt in de tussentijd.

Veiligheid boven alles!

Het nieuwe badje is nu nog handiger geworden omdat vanaf nu de Flexi Bath, standaard geleverd word met een badstop met een warmtesensor. Door middel van kleurverandering geeft de stop de warmte van het water aan, zodat je in een opslag kan zien of het water te koud, te warm of juist op de goede temperatuur is. Veiligheid boven alles! Zo weet je dus zeker dat je jouw kindje in fijne en veilige watertemperatuur laat badderen. Ik wil wel even duidelijk maken dat de badstop geen thermometer is. Ik adviseer dan ook om altijd met je elleboog of de watertemperatuur veilig is voor je kind.  Ga dus gewoon op je moedergevoel af.

Stokke Flexi Bath is ook echt flexibel

Inmidels is onze zoon 4 jaar. Je zou denken dat hij er niet meer in past maar hij kan er nog prima in. Hij vind het gezellig in zijn badje. Wat ik in de loop der jaren geleerd hebt als moeder zijnde, is dat als we ooit een tweede wondertje zouden krijgen we echt alleen voor het praktische willen gaan. 

Het klinkt misschien raar maar bij je eerste koop je soms zoveel onnodige dingen waarvan je achterraf denkt dat je het nodig zou hebben maar dan het toch niet zo praktisch als dat je dacht dat het zou zijn.

Daar is Stokke Flexi Bath er een van. Je kan hem voor zoveel dingen gebruiken. Het badje is licht van gewicht, makkelijk opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. Je kan hem zeker van baby tot aan kleuter gebruiken.

Ook voor buiten gebruik

En in de zomer kan je hem heerlijk in de tuin of balkon zetten en ze hebben een heerlijke kikkerbadje om in te spelen. Ga je naar het strand, leg je hem gewoon achter in de auto en hup kan hij mee. 

Je vouwt hem uit, vult hem met een emmertje zeewater en je kind gaan gaan genieten terwijl hij veilig naast je speelt. Wij zouden eigenlijk niks anders meer dan de Flexi Bath willen . 

Jammer dat ze dit badje niet voor volwassenen hebben, dir zou namelijk een ideale oplossing zijn voor als je thuis zelf geen bad hebt. Dus bij deze Stokke? Can you please make one for the mommy’s and daddy’s? 

Dit superhandig opvouwbare badje shop je bij Stokke

Stokke Flexi Bath, opvouwbaar kinderbad, stokke babybadje review, babylabel

Stokke Flexi Bath, opvouwbaar kinderbad

Stokke Flexi Bath, opvouwbaar kinderbad, stokke babybadje

opvouwbaar badje

Fijne verzorgingsproducten voor baby’s >> 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...