Stoere babyoutfit voor Naud; Haai haai!

26 april 2019

‘Baby Shark, doo doo doo doo doo doo doo’. Met 2,2 miljard views op YouTube is het haast onmogelijk dat je als ouder van een jong kind de kleuterhit niet kent. Ik moest er in ieder geval direct aan denken toen ik deze stoere babykleertjes van Mini Legends22 voor Naud zag. Voorlopig krijg ik het simpele aanstekelijke deuntje niet meer uit mijn hoofd ben ik bang…

Meer babykleding voor jongens>>

Stoere babykleertjes

Of ik setje stoere babykleertjes wilde uitproberen voor Naud van het relatief nieuwe en kleurrijke kledingmerk Mini Legends22. Ja leuk! Weliswaar kende ik het merk niet, shoppen voor de kleine sla ik natuurlijk niet af!

stoere babykleertjes, minilegends, legends22, haaienprint, baby tshirt

Super leuk t-shirt

Mini Legends22

Ik kwam er, al speurend naar een leuk setje, snel achter dat deze babykleding zich kenmerkt door stoere prints en gave kleuren! Net even anders dan andere kledingmerken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet weg ben van alle items uit de collectie  (smaakkwestie natuurlijk), maar dit setje is zo leuk!

Haai! Haai!

Mijn oog viel al snel op het ‘Many Shark’ shirt kaki/black. Wat een gaaf shirt met toffe feloranje boorden! Ik heb hem gecombineerd met een zwarte jogpants van stoer babypakje, stoere babykleertjes, minilegends, legends22, haaienprint,, stoere babykledinghetzelfde merk om de stoere look af te maken. Zolang de temperaturen nog niet zomers zijn is het shirt natuurlijk ook te dragen met een (zwarte) romper met lange mouwen eronder.

Pasvorm van deze stoere babykleertjes

De pasvorm van zowel shirt als broek is goed. Naud is onlangs weer gewogen en gemeten en is nu 69 cm lang. Hij draagt hier maat 68, wat precies goed valt. De broek is zelfs nog iets aan de ruime kant.

De stof van zowel het shirt als de broek voelen fijn aan en zijn gemaakt van organisch katoen. Naud is flink aan het rollen dus ik vind het belangrijk dat zijn kleren vooral comfortabel zitten. Hij lijkt zich in deze outfit als een vis in het water te voelen!

Conclusie

Al met al ben ik heel blij met Naud zijn nieuwe outfit en heb ik weer een nieuw merk ontdekt met hele stoere babykleertjes. En wie weet wordt Naud ooit wel een legende… Want dát is de gedachte achter het merk Legends22: de legendarische mannen die we kennen waren ooit jongens met dromen, waarvan niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. In iedere jongen schuilt een potentiële legende, die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt. Déze jongens wil Legends22 blij maken met hun kleding.

En de 22 achter Legends? Dat is een geluksgetal. En een beetje geluk heb je ook nodig in dit leven. Zeker als je van plan bent om zelf een legende te gaan worden!

stoer babypakje, stoere babykleertjes, minilegends, legends22, haaienprint,, stoere babykleding, baby jongen

stoer babypakje, stoere babykleertjes, minilegends, legends22, haaienprint,, stoere babykleding

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....