hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding stoere baby spijkerbroeken

Published on mei 22nd, 2017 | by de Redactie

0

DDD baby

Hebben ze van Dutch Dream Denim ook kleinere maten? Heel vaak hebben we deze vraag gekregen en helaas moesten hier altijd nee op antwoorden. Maar nu niet meer!! Dutch Dream Denim heeft een baby-lijn uitgebracht en we hadden niet kunnen hopen dat die zo leuk zou zijn.

Stoere baby spijkerbroeken

Omdat een soepel vallend broekje voor de kleintjes misschien wel het belangrijkste is zijn ook deze broekjes gemaakt van joggjeans. Broekjes met dubbele knieën, wat natuurlijk heerlijk is met kruipende kindjes.

Voor de jongens hebben ze een grijze en blauwe broekjes. DDD Panya is een gaaf slim-fit grijs broekje. De verlaagde kontzakken zorgen voor een extra stoer effect. Zie jij je kleine man al lopen in zo een stoer broekje?

Liever een blauw broekje? Let us introduce PAKA PORI. Heerlijk soepel vallend baggy broekje. Op de achterkant staan letters en een heel klein zakje op de kuit. Super schattig toch?

Als klap op de vuurpijl hebben ze een universeel spijkerjasje. Een jasje met een stoere wassing en gemaakt van de soepele joggjeans. Een musthave dit seizoen!

 stoere baby spijkerbroeken

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/stoere-baby-spijkerbroeken/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/stoere-baby-spijkerbroeken
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242