Stoere baby sneakers voor Morris

12 april 2020

Sinds 4 maart kan onze kleine grote man zichzelf optrekken en staan. Hij heeft nog wel houvast nodig maar sinds die datum is er geen houden meer aan.  Van het dressoir tot de keukenlade, de bank tot de schoenenkast en van de spiegel tot het raam, als er iets is waarop hij ook maar een beetje grip heeft dan trekt Morris zich omhoog en gaat hij staan. Sinds een paar weken doet hij ook verwoede pogingen tot lopen langs al deze spullen. Het testen van deze stoere baby sneakers  komt dan ook als geroepen!

Stoere baby sneakers

Zodra ik de doos uitpakte en de stoere babysneakers in mijn handen had was ik erg enthousiast. Naast dat er bij de schoenen een leuk kleinigheidje zit valt de hoogwaardige kwaliteit van de schoenen direct op. Ze zijn van natuurlijk leer, voelen super flexibel maar lijken alsnog stevigheid te bieden en hebben een heerlijk zacht schuimlaagje van binnen. Er is duidelijk zichtbaar dat er veel werk in het maken van deze handgemaakte schoenen heeft gezeten.

shoesme, babysneakers, online babyschoenen bestellen, online babysneakertjes kopen

Leuke details op de schoentjes

Naast de kwaliteit van de materialen waarmee de schoenen geproduceerd zijn ben ik ook te spreken over het uiterlijk van de stappers. De kleur blauw is mooi en de fel oranje streep op de hiel maakt de schoen net iets minder basic. Verder vind ik de kleine details erg leuk; zo staat op de onderkant van de schoenen babyproof  en prijken op het embleem op de zijkant de woorden first step protection. Over alles is nagedacht!

blauw met oranje babysneakers

De eerste sneakertjes

De eerste schoentjes van je kindje zijn naar mijn mening enorm belangrijk, die schattige voetjes moeten namelijk nog een heel leven mee! Morris had wel al een aantal slofjes maar deze fungeerde vooral voor de mooi. Het staan en rond hobbelen deed hij op zijn blote voetjes want als hij sokken aanhad verloor hij zijn grip.

Ik moet dan ook toegeven dat voordat ik de schoenen van Shoesme aantrok eerst even ‘onderzoek’ gedaan heb naar dit merk. Ik werd positief verrast. De schoentjes van Shoesme zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Al de eerste schoentjes modellen  hebben flexibele loopzolen van rubber die met de voetjes meebuigen, zijn de hielen verstevigd voor een goede loophouding en zorgt  het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten dat de schoenen lekker zitten.

Ook beschermen de schoentjes tegen vocht en kou, hebben ze een buigzame antislipzool en een uitneembaar voetbed. Dit alles gaat niet ten koste van de bewegingsvrijheid of de ontwikkeling van de voetjes en dit voel en zie je terug aan de schoentjes. Ook vind ik het erg leuk dat het een Nederlands ontwerp is.

stoere baby sneakers, shoesme sneakers, blauwe baby sneakers

Op de site van shoesme wordt aangeven dat door al deze eigenschappen baby`s helemaal niet hoeven te wennen aan het dragen van deze eerste schoentjes en ze er zo op weg stappen. Uiteraard was ik benieuwd of dit bij Morris ook het geval zou zijn!

Vienna op haar eerste stap schoentjes >>

stoere babysneakers, stoere baby sneakers, shoesme sneakers, blauwe baby sneakers

Morris is een enorm actieve baby en kleding etc. aantrekken wil nog wel eens uitlopen op een stoeipartij. Door de ruime instap van de schoentjes was dit echter geen probleem en had ik de schoentjes vrij vlot aan. Morris vond het erg interessant om te zien wat er opeens aan zijn voetjes vast zat en nadat hij eerst aan de veters getrokken had en de schoentjes geproefd had kroop hij naar het dressoir en ging zonder problemen staan!

De schoentjes zitten Morris geen enkel moment in de weg. Hij kruipt er vrolijk mee in het rond, trekt zich omhoog aan van alles en zet kleine pasjes aan mijn hand.

stoere babysneakers

De schoentjes kosten 65 euro en zijn beschikbaar in de maten 18 t/m 22. Morris draagt maat 18. Op de site van shoesme is een handig meetsysteem dat je kunt raadplegen om de juiste maat te bepalen. In eerste instantie lijkt 65 euro voor een paar babyschoentjes prijzig. Als je echter kijkt naar de hoogwaardige kwaliteit van de schoentjes vind ik het de prijs helemaal waard. Daarnaast vind ik goede schoenen voor een kindje erg belangrijk en zou ik hier persoonlijk niet snel op besparen.

Morris – 8 maanden – maat 18

Design:                                    8
Prijs kwaliteitverhouding:  9
Comfort:                                  9
Pasvorm:                                 9
Gebruiksgemak:                    9 

stoere babysneakers, 2
stoere baby sneakers, stoere babysneakers, 2
voor het eerst staan, baby eerste stapjes
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...