Stevige stoere boots voor mama

19 januari 2023

Wanneer je zwanger bent of moeder bent van kleine kinderen is het belangrijk om voor jezelf een paar goede stevige stappers in de kast te hebben staan. Een stevige houding is belangrijk en gaat rugklachten tegen. Een paar degelijke schoenen kunnen daar een groot verschil in maken. Wij zagen deze stoere boots die echt wat voor de mama’s zijn.

Een paar kilootjes extra

In je zwangerschap kom je (in de meeste gevallen) een paar kilootjes aan. Dit extra gewicht draag je allemaal met je mee wat voor rugklachten kan zorgen. Helemaal omdat er op de buik natuurlijk het meeste gewicht gedragen gaat worden en daardoor ben je al snel geneigd om een verkeerde houding aan te nemen. Daarbij wil je absoluut zo min mogelijk risico hebben op struikelen of zwikken waarbij je op je buik terecht zou kunnen komen en is een stevige schoen extra belangrijk!

Corrigeren met een verkeerde houding

Ook wanneer je als moeder al kleine kinderen hebt wil je stevig in je schoenen staan. Kijk eens even voor je zelf hoe vaak je je kleintje draagt? Best vaak hé. Wanneer je je kleintje draagt komt er tevens extra gewicht op je lichaam en deze draagmassa corrigeren wij meestal met een verkeerde houding. Ook daarom is het dus van belang dat je een goede schoen draagt. Je wilt natuurlijk niet je evenwicht verliezen als je je kleintje op de arm hebt.

boots dames

Stoer en makkelijk te combineren

Stoere en stevige schoenen hoeven helemaal niet saai te zijn. Wij willen gewoon een paar stoer ogende boots en het liefst een paar die onder heel veel verschillende soorten outfits te combineren zijn. Kijk mee naar deze stoere schoenen voor mama.

Boots voor mama

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...