hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle

Published on maart 10th, 2017 | by Robin

0

Op reis met jouw kleintje

Een stedentripje doen met een baby, doe je dat of doe je dat niet? Wij zeggen dat je het gewoon kan doen en dan hoef je geeneens te kiezen voor de steden die gemakkelijk zijn voor kinderen, nee. Je kunt lekker naar de stad gaan naar waar jij naar toe wilt, want jouw kleintje heeft het toch nog niet door waar hij of zij is.

Maar wat zijn nu de steden waar je een keer geweest moet zijn? Het ligt er natuurlijk aan wat je graag wilt doen in de stad. Houd je van lekker eten, of ga je naar een stad vanwege de cultuur? Dat is daar allemaal afhankelijk van.

Wij delen graag de top 3:

  1. Barcelona
  2. Praag
  3. Berlijn

Stedentrip met baby

Stuk voor stuk mooie steden. Ik ben toevallig al in alledrie geweest, alleen toen nog zonder kind. Afgelopen november ben ik naar Parijs geweest samen met mijn kleine mannetje. Hij was toen zes maanden en dat is mij heel goed bevallen.

Ik ben met de Thalys naar Parijs gegaan, ook perfect voor een kleintje en is een babyroom aan boord en je hebt een stopcontact bij je stoelen. Wij verbleven in een hotel en ook toen was de service top voor het kleintje. Overdag ging ik naar musea, lekker ergens eten en mijn kleine man deed gewoon gezellig mee. Nou ja, hij lag veelal te slapen in zijn kinderwagen.

Iedere stad is goed om door heen te lopen. Het enige waar je even rekening mee moet houden is dat je even over je planning nadenkt. Als de kleine de fles moet krijgen, zorg er dan voor dat je even ergens wat gaat drinken of gaat eten.

Maar ook met het vliegtuig kun je gemakkelijk naar verschillende steden, ik had onderweg een draagzak bij me, zodat ik mijn kleine man daar in kon doen op Schiphol, dan heb je je handen vrij om van alles te doen.

Inspiratie nodig voor een leuke stedentrip? Wij hebben een overzicht voor je van de beste steden qua onderwerpen. Houd je bijvoorbeeld van lekker eten, dan is Madrid een fijne stad, maar wil je graag veel activiteiten doen dan is het leuk om naar Londen te gaan. Bekijk de top 12 van de favoriete stedentrips op dit moment. Benieuwd naar alle steden? Klik dan hier voor alle ins en outs.

Wat is jouw ervaring?

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/stedentrip-met-baby/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/stedentrip-met-baby
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242