The Wild Ones – nieuwe collectie Sproet & Sprout

17 augustus 2017

Je hoeft niet in Engeland geboren te zijn om een stoere Dandy te zijn. Gedraag je gewoon een beetje opstandig en voeg er een beetje Rock ’n Roll aan toe! En helemaal als je een  Pied De Poule broekje aantrekt, met daarop een stoere Thunderbolt pullover; zo word je de troublemaker in town! De nieuwe herfst-wintercollectie van Sproet & Sproud staat live! And I’ve heard they were The Wild Ones.

“Life is more fun, when you put a little nonsense in it!”

Geen zoete tierelantijn maar Scandinavische minimalisme, eigenwijze dessins in de kleuren zwart en wit. De shirts en broekjes zijn stuk voor stuk voorzien van volwassen illustraties en een humoristische boodschap. Een beetje humor tovert een lach op ieders gezicht. Leuk voor je eigen kleintje of als ultiem kraamcadeau!

Favoriet is dit najaar voor de meisjes is toch echt wel het Kiss rokje met daarop deze gave stripes sweater. Jongens lopen er in de winter stylish bij met dit grappige Kiss the Boys t-shirt, en deze Biker sweatpants. Beide outfits afgemaakt met een van de leuke slofjes of slabbertjes.

Rocking Mickey Mouse

Een supertoffe toevoeging aan de wintercollectie is de unieke samenwerking met het meest likeable muisje dat er bestaat. Maar wel in een nieuw jasje: Disneys Mickey Mouse staat centraal in deze rocking collectie. Gave truien en heerlijke sweatpants, maar ook slabbertjes en dit leuke mutsje. En wat vind je van de zwarte ‘Mickey’ onesie? Zo heb je zelf een klein, schattig muisje in huis!

Sproet Sprout kinderkleding

Dat de hippe zwart en wit kinderkleding favoriet is bij veel ouders begrijpen wij maar al te goed. Variaties in artworks en dessins van grafische lijnenspel, allover dessins, teksten en tekeningen. Sproet & Sprout is comfy kleding met een duidelijke boodschap: saaie kleding is niet voor onze kids.

Je shopt de nieuwe collectie van Sproet & Sprout nu bij:

De Gele Flamingo

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...