Ruim je rommel eens op

30 maart 2020

Het ouderschap is één grote organisatie, ook qua speelgoed opbergen kan je je lol op. Ik vind het zelf altijd wel leuk om ideeën op te doen hoe je iets op een leuke manier kan opruimen.

Bij Girlslabel kun je speelgoed opbergers winnen >>

Speelgoed opruimen

Laat ik maar eerlijk zijn; kleine flut speelgoed vliegt bij mij regelrecht in de prullenbak. ( denk aan Mc Donalds ). Nu kan het nog haha. Ook gooi ik geregeld de speelgoedkist op zijn kop om alle incomplete rommeltjes eruit te vissen. Dat scheelt alweer een hoop gespuis in huis :).

Deze opklapbank kocht ik tweedehands, het staat bij ons in de woonkamer, en ik heb het in dezelfde kleur geverfd als onze muur. Hier past al lekker veel speelgoed in. De speelgoedzak van Fabelab stond eerst in zijn slaapkamer, maar omdat hij meer in de woonkamer speelt heb ik het naar beneden gehaald.

speelgoed opruimen, opruim tips

De knuffel opberger

Bij Puk liggen alle knuffels in zijn bed, en dat zijn er al heel wat. Hij checkt elke avond of ze er allemaal nog liggen ( hoe bedoel je tijdrekken ), deze opbergdoos voor alle knuffels zou bij ons dus niet werken, aangezien hij alles bij zich wilt houden!

Bekijk ook deze leuke opbergers voor de kinderkamer >>

Boekjes opruimen

Boekjes heeft Puk er ook genoeg. Ik vind het heerlijk om met hem samen te lezen en de meeste boeken zijn dan ook plaatjes op te zien. Waarom zouden we ze dan niet mooi uitstallen op zijn slaapkamertje? (Lees ook mijn blog over lekker lezen met je kleintje) 

boekjes opruimen

De speeltafel die tot leven komt

Wooooow, speelgoed opruimen in een super gave speeltafel. Dat zal Puk geweldig vinden! Hier kun je dus al het speelgoed in opbergen én ook nog eens lekker aan spelen en precies op zijn hoogte 😉

speeltafel

Deze gave speeltafel staat op iedere kinderkamer!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...