hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby speelgoed leeftijd 0-3 jaar

Published on september 27th, 2019 | by de Redactie

0

Speelgoed van het Jaar in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

Met het oog op de komende feestdagen wil je natuurlijk wel weten welk speelgoed leuk en goed is om mee te spelen voor jouw kindje. De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed in deze categorie. En wij hebben een leuke winactie voor jou onderaan deze pagina!

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>

Voor ieder kind is spelen belangrijk

Voor de ontwikkeling van een kind is spelen heel belangrijk. Het zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Niet alleen aan baby’s en kleine kinderen maar ook aan grote kinderen en volwassenen.

Een baby verkent de wereld om zich heen. Vooral felle kleuren trekken zijn aandacht. Het moeten grote stukken zijn want iets goed pakken, kan hij nog niet. Geluidjes zijn ook altijd in trek. De dreumes kan al weer wat meer. Speelgoed achter je aan trekken is dan leuk. Een dreumes zit vol vragen. Speelgoed kan antwoorden geven en mogelijkheden stimuleren. Peuters bouwen met blokken, maken muziek en spelen graag met andere kinderen. Een spelletje spelen gaan ze nu steeds vaker doen..

Speelgoed van het Jaar 2019

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

Welk spel of speelgoed uiteindelijk de winnaar van de desbetreffende categorie wordt bepaal jij!  Iedereen die stemt, maakt kans op het genomineerde speelgoed. Daarvoor moet de stemmer minimaal één favoriet artikel kiezen in een categorie, en maximaal in zeven. Ook degenen die de kleurplaat mooi inkleuren kunnen genomineerd speelgoed winnen.

Tot en met 3 november kan iedereen hier stemmen. Op 6 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Genomineerd Speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

Brain Train – SmartGamesDeze trein is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan jij de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Naarmate de opdrachten moeilijker worden, krijg je steeds minder aanwijzingen. Ben jij op het juiste spoor? Zorg ervoor dat alle wagons aan elkaar vastzitten voordat je trein het station verlaat.

Codi, Mijn robodino – VTech

Codi, Mijn RoboDino – VTech ElectronicsMaak kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters samen met Codi, mijn robodino van vTech. Plaats de stekels op de rug van Codi en zie wat er gebeurt! De set bevat 3 stekels per categorie; muziekstijl, gevoel en karakter. Iedere kleur heeft een eigen vormpje zodat je ze maar op 1 plek kan plaatsen. Zo is het mogelijk om 27 verschillende combinaties te maken. Druk op de dinodanstoets om codi te zien dansen. Berg na het spelen de stekels op in het dino-ei! Een soort eerste vorm van programmeren voor kinderen maar dan met geluid. En lees ook de review over Codi mijn RoboDino van VTech op Babylabel. Dit is zo leuk speelgoed voor kleine kinderen!

 

ZoomiZooz Klim Verken Speelhuis – VTech

ZoomiZooz, Klim Verken Boomhuis – VTech ElectronicsZoomizooz zijn kleine tuimeldiertjes die verkrijgbaar zijn in 24 verschillende varianten. Het klim en verken boomhuis slaat de diertjes rollen, tollen en dollen waardoor het de fijne motoriek van kinderen tussen de 1 en 5 jaar stimuleert. Plaats de ZoomieZooz op de magische zoomizone en hoor hoe het diertje zijn naam roept en grappige zinnetjes en melodietjes brengt.

Nieuwsgierig naar de andere categorieën? Lees ons artikel op Boyslabel en Girlslabel en doe hier ook mee met onze winacties!

Speelgoed winnen by BABYLABEL

Waar speelt jouw kindje graag mee? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen en maak kans hier bij Babylabel op het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2019 in de categorie speelgoed 0-3 jaar. Ook willen wij je vragen om ook te stemmen op de site van SpeelgoedvanhetJaar. Hoe leuk zou het zijn dat ook jouw favoriete speelgoed een van de uiteindelijke winnaars wordt in de desbetreffende categorie.

Winactie is inmiddels beëindigd!

Niet gewonnen? Je kunt nog stemmen en winnen

Iedereen die stemt, maakt kans op het genomineerde speelgoed. Daarvoor moet de stemmer minimaal één favoriet artikel kiezen in een categorie, en maximaal in zeven. Ook degenen die de kleurplaat mooi inkleuren kunnen genomineerd speelgoed winnen.

Tot en met 3 november kan iedereen hier stemmen. Op 6 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook: cadeau tips jongen 2 jaar >>Comments are closed.

Back to Top ↑