hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby speelgoed-leeftijd-0-tot-3-jaar, speelgoed verkiezing van het jaar

Published on september 9th, 2020 | by de Redactie

0

Speelgoed van het Jaar in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

Met het oog op de komende feestdagen wil je natuurlijk wel weten welk speelgoed leuk en goed is om mee te spelen voor jouw kindje. De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed in deze categorie. En natuurlijk kun je al dit leuke speelgoed winnen!

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>

Voor ieder kind is spelen belangrijk

Voor de ontwikkeling van een kind is spelen heel belangrijk. Het zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Niet alleen aan baby’s en kleine kinderen maar ook aan grote kinderen en volwassenen.

Een baby verkent de wereld om zich heen. Vooral felle kleuren trekken zijn aandacht. Het moeten grote stukken zijn want iets goed pakken, kan hij nog niet. Geluidjes zijn ook altijd in trek. De dreumes kan al weer wat meer. Speelgoed achter je aan trekken is dan leuk. Een dreumes zit vol vragen. Speelgoed kan antwoorden geven en mogelijkheden stimuleren. Peuters bouwen met blokken, maken muziek en spelen graag met andere kinderen. Een spelletje spelen gaan ze nu steeds vaker doen..

Speelgoed van het Jaar verkiezing 2020

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

Stemperiode start op 9 september

Vanaf vandaag tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen  op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd.

Aansluitend: van 13.30 uur tot 15.00 uur zal ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers live op Instagramvragen beantwoorden over opvoeden, spelen en speelgoed.

Door een stem uit te brengen, bepaal jij mede wie de winnaar van het Speelgoed van het jaar 2020 wordt én maak je zelf kans op genomineerd speelgoed of spellen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Iedereen die stemt, maakt kans op het genomineerde speelgoed. Daarvoor moet de stemmer minimaal één favoriet artikel kiezen in een categorie, en maximaal in zeven. Ook degenen die de kleurplaat mooi inkleuren kunnen genomineerd speelgoed winnen. Tot en met 1 november kan iedereen hier stemmen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Genomineerd Speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

SmartMax My First Sounds & Senses: Schudden, rammelen en bouwen; verbaas je kind met onze nieuwste My First set. Deze staven met elk een andere structuur stimuleren het gevoel van aanraking.  Schud de staven en de ballen en maak muziek!

Playmobil 

Playmobil 1.2.3 – mijn meeneem kinderdagverblijfEr is altijd wat te doen in de speeltuin: spelen, glijden, schommelen en veel meer. Speel de mooiste verhalen van de speeltuin. Het complete spel past in de koffer. Klaar om mee te nemen. 

De veelzijdige sets van PLAYMOBIL 1.2.3 bieden plezier en een leerzame ervaring voor kleine ontdekkingsreizigers. Er is altijd wel iets aan de hand in de kleurrijke kleuterschool, die je zo kan meenemen. Speel met vrienden, schommel, ga op de glijbaan of draai in de draaimolen en nog veel meer. Hier kun je de mooiste ervaringen uit de kleuterschool naspelen. 

Nieuwsgierig naar de andere categorieën? Lees ons artikel op Boyslabel en Girlslabel!

Lees ook: cadeau tips jongen 2 jaar >>Comments are closed.

Back to Top ↑