Speelgoed van het Jaar in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

25 oktober 2021

Met het oog op de komende feestdagen wil je natuurlijk wel weten welk speelgoed leuk en goed is om mee te spelen voor jouw kindje. De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed in deze categorie. En natuurlijk kun je al dit leuke speelgoed winnen!

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>

Voor ieder kind is spelen belangrijk

Voor de ontwikkeling van een kind is spelen heel belangrijk. Het zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Niet alleen aan baby’s en kleine kinderen maar ook aan grote kinderen en volwassenen.

Een baby verkent de wereld om zich heen. Vooral felle kleuren trekken zijn aandacht. Het moeten grote stukken zijn want iets goed pakken, kan hij nog niet. Geluidjes zijn ook altijd in trek. De dreumes kan al weer wat meer. Speelgoed achter je aan trekken is dan leuk. Een dreumes zit vol vragen. Speelgoed kan antwoorden geven en mogelijkheden stimuleren. Peuters bouwen met blokken, maken muziek en spelen graag met andere kinderen. Een spelletje spelen gaan ze nu steeds vaker doen..

smartmax my first acrobats

SmartMax My First Acrobats #WINNAAR 2021

Speelgoed van het Jaar verkiezing 2021

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

Speel Stopdans met Dansende Bing

Breng je stem uit!

De afgelopen periode heeft een deskundige vakjury 92 stuks speelgoed en 53 spellen en puzzels uitgebreid getest. Hieruit zijn drie winnaars in 12 categorieën verkozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar dragen, waardoor consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed kunnen herkennen uit het enorme aanbod.

Tot en met 25 oktober kan het publiek hier stemmen op deze winnaars. Ze bepalen wie de publieksprijs verdient en daarmee maken ze zelf kans op mooie prijzenpakketten. Op 2 november vindt het Nationale Speelgoed Gala plaats waar de winnaars van de publieksprijzen bekend worden gemaakt.

peppa pig, peppa pig huis, het huis van peppa pig, houten speelgoed huis

Peppa’s Wereld van hout

Genomineerd Speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

Categorie – leeftijd 0 tot en met 3 jaar

Speelgoed van het jaar, babyspeelgoed, speelgoed 0-3 jaar

SmartMax My First Acrobats #WINNAAR 2021

Speel Stopdans met Dansende Bing

Peppa’s Wereld van hout

Nieuwsgierig naar de andere categorieën? Lees ons artikel op Boyslabel en Girlslabel. Ook hier kun je meedoen met speelgoed winacties!

WINACTIE (3x kans)

Ook bij ons kun je het leukste speelgoed van 2021 winnen! Wat moet je hiervoor doen? Breng jouw stem uit op de site van Speelgoed van het Jaar. Hier kijk je welk speelgoed jij leuk vindt (samen met je kind) en stem je (hiermee maak je ook nog eens kans om dit speelgoed te winnen!). Daarna keer je terug naar deze pagina en laat je ook hier weten op welk speelgoed jij gestemd hebt. Binnenkort maken wij hier op Babylabel de namen van de winnaars bekend. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: 

1x Peppa s Wereld van hout  :  Sofie Slos          

1x SmartMax My First Acrobats : Anne-Marie Mathieu

1x Speel Stopdans met Dansende Bing : Oma Will Langenberg

Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jullie je gewonnen speelset zsm thuisgestuurd krijgen. Veel speelplezier 🙂

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...