hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts

Published on maart 31st, 2018 | by de Redactie

0

Het verhaal achter de bekende Giraf

Sophie de Giraf, het eerste babyspeeltje waarmee jouw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. De kleine giraf werd geboren op 25 mei van het jaar 1961… de naamdag van de heilige Sophie! In die tijd werden er slechts speelgoedbeestjes gemaakt die huisdieren waren of bekende dieren van de boerderij.

Sophie de giraf

Daarom heeft op een goede dag in Frankrijk een zekere meneer Rampel het concept bedacht van rotomoulding van rubber voor de vervaardiging van speelgoed. Zo kreeg hij het idee om een giraf te maken. Een nieuwkomer op de markt met zijn exotische uitstraling. Én waarvan de grootte en de vorm ideaal waren voor baby’s grijpreflexen. Het is een 100% natuurlijk en kindvriendelijk speelgoed en je baby ontwikkelt al zijn zintuigen!

Er is een ruim aanbod in Sophie de Giraf speelgoed, maar ook accessoires en verzorgingsproducten.

sophiedegiraf, babyspeelgoed, babylabel

Baby’s Ontwikkeling met Sophie de Giraf

Baby ontwikkeld al zijn zintuigen met Sophie de Giraf. 

  • Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.
  • Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.
  • Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes). En dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.
  • Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen…
  • Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Shop deze leuke Sophie de Giraf items bij;

Bol.com

Bekijk meer babyspeelgoed hier >>

sophie de giraf knuffel, babylabel

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,



Back to Top ↑