Waarom is Sophie de Giraf speelgoed favoriet?

6 juli 2020

Sophie de Giraf, het eerste babyspeeltje waarmee jouw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. De kleine giraf werd geboren op 25 mei van het jaar 1961… de naamdag van de heilige Sophie! In die tijd werden er slechts speelgoedbeestjes gemaakt die huisdieren waren of bekende dieren van de boerderij.

Nieuw: babykleding van Sophie de Giraf >>

Het verhaal achter Sophie de Giraf

Daarom heeft op een goede dag in Frankrijk een zekere meneer Rampel het concept bedacht van rotomoulding van rubber voor de vervaardiging van speelgoed. Zo kreeg hij het idee om een giraf te maken. Een nieuwkomer op de markt met zijn exotische uitstraling. Én waarvan de grootte en de vorm ideaal waren voor baby’s grijpreflexen. Het is een 100% natuurlijk en kindvriendelijk speelgoed en je baby ontwikkelt al zijn zintuigen!

sophie de giraf, sophie de giraf speelgoed, babyspeelgoed, babylabel

Baby’s ontwikkeling met Sophie de Giraf

Een baby ontwikkeld al zijn zintuigen met Sophie de Giraf speelgoed. 

  • Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.
  • Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.
  • Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes). En dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.
  • Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen…
  • Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

sophie de giraf, sophie de giraf speelgoed, grote sophie de giraf

sophie de giraf

Bekijk meer babyspeelgoed hier >>

Favoriet babyspeelgoed

Spetter , spetter , spat Vienna maakt alles nat. Als ik dit voor Vienna zing, dan krijgt ik een lach van oor tot oor. Ze is een echt watermonster , zo gauw ze maar alles nat kan spetteren zie je haar genieten. En dan geniet ik met haar mee, nu dat ze steeds meer dingen gaat ontdekken is speelgoed voor in bad echt een geweldige toevoeging.

sophie de giraf badspeelgoed

Badspeelgoed

Namens babylabel mocht Vienna deze keer het badspeelgoed van Sophie de giraf uittesten van Kleine Giraf, en geloof me dat heeft ze grondig gedaan. Ze liet Sophie niet meer los. Wat het leuke is aan Sophie met het bandje, je kan water ermee spuiten. In het bekje van Sophie zit een gaatje dus daar komt een straaltje uit. Wat had ze een lol.

leuk badpeelgoed voor baby

De rest van de speeltjes kun je laten drijven in bad maar ook doormiddel van de zuignap bevestigen op de badrand. Ik heb het een beetje gecombineerd, door een paar speeltjes te laten drijven en de rest op de plakken. Ook zit er een mega leuke zeester bij met gaatjes als die vult loopt het water er uit. Hiermee ga ik oefenen zodat vienna het niet erg vind om straks haar haren uit te spoelen. Ook zit er een leuk wolkje bij met gaatjes deze kun je bevestigen op de badrand, zodat je er water uit kan laten lopen.

Eigenlijk ben ik erg enthousiast over het badspeelgoed van Sophie de Giraf en ik geloof dat Vienna er ook erg gelukkig en blij mee is. Nu wordt in bad gaan alleen nog maar gezelliger, leuker en ook leerzaam!

baby badspeeltjes

bijtspeelgoed

Lees ook deze leuke review van Sophie de Giraf speeltjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...