hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby sophie de giraf babyspeelgoed, sophie de giraf, babylabel review

Published on maart 1st, 2017 | by Robin

0

Sophie de Giraf babyspeelgoed

babygevoel en speelgoed stimuleert alle zintuigen. En die ontwikkeling gaat razend snel. Sinds kort heb ik voor mijn kleine man Sophie de Giraf en ook mijn nichtje Marijn heeft zowel de knuffel als het speeltje. En wat een fijne items zijn dat! Mijn nichtje is bijna drie maanden en mijn mannetje negen maanden. Maar allebei genieten zij ervan op hun eigen manier van Sophie de Giraf babyspeelgoed.

Sophie de Giraf babyspeelgoed

De knuffel is heerlijk zacht en heel erg handzaam. Marijn vindt het fijn om de knuffel lekker naast haar neer te leggen en vast te houden. Voor zover dat gaat met drie maanden. Het leuke aan het bijtspeeltje is dat Marijn heel erg op het piepende geluid van de giraf reageert en ze stopt het ook al in haar mond. Zal ze toch al beginnende tandjes krijgen? Of vindt ze het gewoon lekker om er op de sabbelen.

Mijn kleintje heeft eigenlijk alleen oog voor het bijtspeeltje, want bij hem komen op dit moment de voortanden door en daar heeft hij nogal last van. Dan is het heerlijk om lekker te kauwen op de oren, de lange benen of de hoorntjes van de giraf. De knuffel kijkt hij niet echt naar om, want hij heeft al een favoriet.

Voor alle leeftijden is Sophie de Giraf eigenlijk geschikt. Ook zeker door de kleuren van de giraf is de knuffel en het speeltje interessant zijn, dat gaat Marijn waarschijnlijk de komende weken ontdekken.

sophie de giraf, babylabel, sophie de giraf babyspeelgoed

Marijn is heerlijk aan het knuffelen met haar giraf, lekker zacht. En zien jullie het leuke detail van het baby haarbandje.


sophie de giraf babyspeelgoed

Bekijk meer baby kleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/sophie-de-giraf-review/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/sophie-de-giraf-review
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242