Sophie de Giraf babyspeelgoed

1 maart 2017

Speelgoed hebben voor een kleintje begint al op een hele jonge leeftijd. Niet alleen speelgoed, maar ook knuffels zijn voor een kleintje heel erg belangrijk. Knuffels geven een vertrouwd gevoel en speelgoed stimuleert alle zintuigen. En die ontwikkeling gaat razend snel. Sinds kort heb ik voor mijn kleine man Sophie de Giraf babyspeelgoed en ook mijn nichtje Marijn heeft zowel de knuffel als het speeltje. En wat een fijne items zijn dat! Mijn nichtje is bijna drie maanden en mijn mannetje negen maanden. Maar allebei genieten zij ervan op hun eigen manier.

Ook leuk dit babyspeelgoed >>

Sophie de Giraf babyspeelgoed

De Sophie de Giraf knuffel is heerlijk zacht en heel erg handzaam. Marijn vindt het fijn om de knuffel lekker naast haar neer te leggen en vast te houden. Voor zover dat gaat met drie maanden. Het leuke aan het bijtspeeltje is dat Marijn heel erg op het piepende geluid van de giraf reageert en ze stopt het ook al in haar mond. Zal ze toch al beginnende tandjes krijgen? Of vindt ze het gewoon lekker om er op de sabbelen.

Babyspeelgoed

Mijn kleintje heeft eigenlijk alleen oog voor het bijtspeeltje, want bij hem komen op dit moment de voortanden door en daar heeft hij nogal last van. Dan is het heerlijk om lekker te kauwen op de oren, de lange benen of de hoorntjes van de giraf. De knuffel kijkt hij niet echt naar om, want hij heeft al een favoriet.

Lees ook: waarom dit bijtspeelgoed goed is voor je baby >>

Voor alle leeftijden is Sophie de Giraf eigenlijk geschikt. Ook zeker door de kleuren van de giraf is de knuffel en het speeltje interessant zijn, dat gaat Marijn waarschijnlijk de komende weken ontdekken.

sophie de giraf, babylabel, sophie de giraf babyspeelgoed

Marijn is heerlijk aan het knuffelen met haar giraf, lekker zacht. En zien jullie het leuke detail van het baby haarbandje.


sophie de giraf babyspeelgoed

Bekijk meer baby kleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Snoozebaby wereldwijd verkrijgbaar

Het Nederlandse babymerk Snoozebaby timmert flink aan de weg. De labelproducten die al in ruim vijftien landen te koop waren,...
borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
boekreview Bing

Boekreview; Bing op schatten-jacht!

Bing je kent hem wel, een lief klein 3 jarig konijntje die vaak voorbij komt op kindertelevisie! Van allerlei afleveringen...