Small Rags Mini

11 mei 2017

Small Rags Mini is een fantastisch nieuw en opkomend merk. De babykleding heeft een relaxte look en is geschikt voor alle ouders die van kleding houden die net even anders is.

Style je mini-me

Small Rags (betekenis = kleine vodden) is een nog jong Deens baby- en kinderkledingmerk, wat zich richt op ouders die willen dat hun kinderen worden gekleed op een vrij ontspannen manier. De kleding is voor de liefhebbers van de selfmade-kleding-look, little hipsters, urban lifestyle, vintage lovers en mode liefhebbers. Leuk om te weten is dat Smallrebel de grootste  Smallrags collectie heeft tot en met maat 104. Stijl je eigen mini-me met dit fantastische merk.

Small Rags Knuffel

Een van de gemeenschappelijke elementen van Small Rags is de Small Rags knuffel, “Mr Rags”, een lappenpop die terugkomt in de verschillende prints en details. Deze wereldberoemde knuffel zie je dan ook altijd wel op de kledingitems terug. Soms subtiel maar meestal wel overduidelijk aanwezig via een printapplicatie van het logo of een afbeelding van de knuffelpop zelf. Deze knuffel is niet fictief maar is ook daadwerkelijk de mascotte van Small Rags en uiteraard ook te koop bij Smallrebel.com. Er komt zelfs een heuse levensgrote Small Rags knuffel. We kunnen niet wachten.

Bekijk en shop deze super originele Small Rags collectie bij:

Smallrebel.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...