online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding Small Rags zomer 2017

Published on mei 11th, 2017 | by Colinda

0

Small Rags Mini

Small Rags Mini is een fantastisch nieuw en opkomend merk. De babykleding heeft een relaxte look en is geschikt voor alle ouders die van kleding houden die net even anders is.

Style je mini-me

Small Rags (betekenis = kleine vodden) is een nog jong Deens baby- en kinderkledingmerk, wat zich richt op ouders die willen dat hun kinderen worden gekleed op een vrij ontspannen manier. De kleding is voor de liefhebbers van de selfmade-kleding-look, little hipsters, urban lifestyle, vintage lovers en mode liefhebbers. Leuk om te weten is dat Smallrebel de grootste  Smallrags collectie heeft tot en met maat 104. Stijl je eigen mini-me met dit fantastische merk.

Small Rags Knuffel

Een van de gemeenschappelijke elementen van Small Rags is de Small Rags knuffel, “Mr Rags”, een lappenpop die terugkomt in de verschillende prints en details. Deze wereldberoemde knuffel zie je dan ook altijd wel op de kledingitems terug. Soms subtiel maar meestal wel overduidelijk aanwezig via een printapplicatie van het logo of een afbeelding van de knuffelpop zelf. Deze knuffel is niet fictief maar is ook daadwerkelijk de mascotte van Small Rags en uiteraard ook te koop bij Smallrebel.com. Er komt zelfs een heuse levensgrote Small Rags knuffel. We kunnen niet wachten.

Bekijk en shop deze super originele Small Rags collectie bij:

Smallrebel.com

Tags: , , , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑