online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Blogs slaapmedicatie, slaapmedicatie na bevalling

Published on maart 4th, 2018 | by Babylabel

0

Ik slik slaap pillen om goed te kunnen slapen…

Helaas na mijn laatste zwangerschap in mei 2017 ging het niet goed met mij. Mijn tranen waren geen kraamtranen meer, maar echte tranen. Ik hoorde stemmen en zag mensen. Je zal denken: dat is gek? Ja, vond ik ook, en daarom ging ik alles ontkennen. Dat hielp natuurlijk helemaal niet, daar kwam ik snel achter. Ik sliep heel slecht en droomde alleen maar. Was zeer onrustig en wilde alleen maar op de bank hangen. Ik was bang voor mezelf, waarom? Het was zo moeilijk om er mee om te gaan. Hele dag stemmen in je hoofd en mensen zien, wat was dat moeilijk te accepteren… Eigenlijk is dat niet te accepteren en gun je niemand. Al snel kreeg ik slaapmedicatie van de dokter, zodat ik beter kon slapen en er wat menselijk uit zag. Ook al voelden m’n wallen als make-up dat er niet af ging. De slaapmedicatie gaf mij ontzettend rust en na drie goede dagen slapen, voelde ik me niet meer zo moe. Rust en slapen gaven me een beter gevoel.

Ik dacht negatief over slaapmedicatie

Ik ben zuster in het dagelijkse leven en zie soms hoe verslavend slaapmedicatie kan zijn. En daar hou ik niet van. Maar op zulke momenten helpt het je zo goed. Ik had een kleine baby en ook nog een peuter van 3 jaar. Voor haar wilde ik ook mama zijn, en niet alleen een mama die op de bank hangt. Ik had een inslaper gekregen. Ik merkte ook dat ik zonder kan, ben nu bijna vier weken klachtvrij en ben dus ook gestopt. Mijn gedachtes waren verkeerd want nee, ik ben niet verslaafd. Ik merk wel dat m’n slaap zo belangrijk is.

Ik heb die tijd zo veel geleerd, ben me zelf op verschillende manieren tegen gekomen. En ik ben anders gaan denken over slaapmedicatie. Natuurlijk moet je het niet gaan gebruiken als je het niet nodig hebt. Maar ga het nooit weigeren als je het wél nodig heb. Er zijn verschillende slaapmedicatie, je kan het via de dokter krijgen. Maar natuurlijk kan je het ook kopen bij een drogist, dit zijn vaak de minder zware. Daar ben ik zelf niet van want vindt wel fijn als het op recept is.

Hoe denken jullie over medicatie? Hebben jullie het ook wel eens nodig gehad met speciale redenen?

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe kraamcadeautjes, kraamkado, babycadeau, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

 • hippe babykleding, baby boy, baby jongen, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

  hippe babykleding, baby girl, baby meisje, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, babyshop, babyspullen

 • ONTVANG GRATIS DE BLIJE DOOS

 • LEUKE SHOPS

  baby zonnebril, goodcha, kinderzonnebril, zonnebrillen voor baby en kind

 • duurzame babykleertjes, ecologische babykleding, schattigebabykleertjes, fairbabybeginnings, unieke babymerken, toddler, baby, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, hellobaby, baby cadeautjes, gepersonalisereerd kraamkado

 • ballenbadjes, ballenbaden, babyspeelgoed, dreumesspeelgoed, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed

 • geboorteslingers, baby eerste verjaardag, eerste verjaardag slingers, folie ballonnen, kinderfeestjes, babyfeest, babyshower, kinderfeestje 2 jaar, thema kinderfeestjes, feestversiering, hieppp, verjaardag, verjaardagsfeestje

 • duurzame babykleertjes, babylabel, babywinkel, online babywebshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, little thingz, baby cadeautjes, babymusthaves, kindermusthaves, babymodeblog, hippe babyspullen, babyaccessoires

 • babykleertjes, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • baby blog, baby blogs, babybloggers, baby musthaves, bloggers, babyblog

  hippe babyshops, online baby shop, babywinkel, leukste baby webshops

 • Babykamer inspiratie

  babykamers, babykamer styling, babykamer inspiratie, babykamer voorbeelden, babykamer collages