Schattige knuffelkonijntjes

6 april 2018

Super lief vonden wij de knuffelkonijntjes van Little Dutch, toen we deze ontdekten bij Hippebeestjes.nl Uitgevoerd in twee varianten; “Mixed Stars” en “Pink Blossom” verroveren deze schattige knuffels ieder kinderhartje! Ook super leuk om cadeau te geven!

Schattige knuffelkonijntjes, babyknuffelsKnuffelkonijntjes

Het originele gebruik van wit gekleurde zachte plusche met mooie gekleurde stoffen accenten maken de knuffels ook een mooie accessoire voor jouw stijlvolle babykamer. In de klassieke kleurtinten blauw voor jongens en roze voor meisjes zijn er verschillende uitvoeringen van deze konijntjes verkrijgbaar. Een mooi knuffeldoekje, een schattige knuffeltje en een leuke muziekknuffel. Kies een van deze prachtige babyknuffels, of combineer meerdere van deze leuke knuffels. De knuffels zijn trouwens niet alleen leuk voor baby’s, maar ook voor een (aanstaande) grote broer of zus!

Little Dutch knuffels

Little Dutch is een Nederlands merk dat is uitgegroeid tot een bekend merk, ook in het buitenland. Sommigen zullen dit leuke merk nog kennen als Tiamo, zoals het voorheen heette. Ze maken al jarenlang de leukste babyknuffels, waarbij belangrijk is dat deze niet alleen functioneel zijn, maar vooral ook erg aantrekkelijk en origineel. Het team van Little Dutch werkt dan ook dagelijks met veel plezier aan het ontwerpen en ontwikkelen van mooie producten voor baby’s.

Deze leuke knuffels van Little Dutch zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

Schattige knuffelkonijntjes, babyknuffels, little dutch knuffels

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...