hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding rylee and cru, hippe babykleding, babylabel, urban babykleding

Published on juli 1st, 2016 | by Babylabel

0

Rylee & Cru

Een warm en vintage gevoel is wat we krijgen bij het zien van de prachtige kleding van het Californische merk Rylee & Cru. Illustrator Kelli Murray heeft zich laten inspireren door haar eigen kleintjes. De collectie bestaat uit prachtige basics van bijzonder mooie kwaliteit met handgeverfde prints en geïllustreerde lijntekeningen. We houden van hun collectie met ijsjes, dots en dierenprints kledingstukken, die lijken alsof ze rechtstreeks uit een kinderboek komen!

Rylee and Cru

De kleuren van Rylee & Cru zijn niet schreeuwerig, maar hebben een subtiele mix van mooie pastelkleuren als bruin, zacht roze, wit en grijs. Bij het zien van deze prachtige collectie en bijzonder mooie sfeerbeelden wil je alles wel bestellen. Geen wonder dat de hippe webshop Little King Arthur deze collectie aan haar assortiment heeft toegevoegd. Lieve jurkjes en broekpakjes voor meisjes, maar ook grafische hemdjes en broekjes die zowel voor meisjes als jongens kunnen. Wij zijn in ieder geval fan!

Bekijk en shop deze hippe collectie van Rylee and Cru bij:

Little King Arthur

Lees ook: 6 nieuwe babymerken >>

Rylee and Cru

 rylee-and-cru-crylee-cru-babykleding

R_C|UrbanMoms.nl

 rylee and cru, hippe babykleding, babylabel, urban babykleding

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/rylee-and-cru/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/rylee-and-cru
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242