Rugzak vos voor Puk

29 december 2018

Kennen jullie de hippe baby webshop Kleine Giraf? Ze verkopen bijvoorbeeld het mooie merk Milestone die inspeelt op alle eerste momenten die je baby doormaakt. Je kent ze vast wel; de kaarten met leuke illustraties erop en teksten als; “hier ben ik 2 maanden”, maar ook verkopen ze oa. het bekende baby merkje Sophie de giraf die bekend is met zijn bijt en bad speelgoed. Het mooie aan deze webshop is dat ze alleen merken verkopen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. rugzak vos

Kleine Giraf

En ik mocht op deze walhalla website rondsnuffelen om iets moois voor Puk uit te zoeken. Om eerlijk te zijn had ik van sommige merken nog nooit gehoord, het merk Bubabloon bijvoorbeeld, zachte ballen gemaakt van mooie stofjes. Maar in dit huis zijn ballen genoeg, even verder snuffelen dus 😄.

Bij de Olala nachtlampjes bleef ik even hangen, deze zien er zo schattig uit… Maar toen bedacht ik me dat Puk eigenlijk prima slaapt zonder lampje en onder het mom van geen slapende honden wakker maken scrolde ik verder naar het merk Zoocchini. Misschien ben ik een moeder die onder een steen gelegen heeft maar ook dit merk kon ik niet. Maar werkelijk alles wat ik van het merk bekeek wilde ik hebben hebben hebben en nog eens hebben.

Heerlijke zachte badcapes waarbij je ukkie er ineens bij loopt als een leeuwtje, krokodil of hond, geinige zwemluier setjes met bijpassende zonnehoedjes en nog veel meer….

Zoocchini kinderrugzak Finley the Fox, rugzak vosRugzak Vos

Uiteindelijk koos ik voor een rugzakje met een vosje erop. Puk heeft namelijk altijd de behoefte om mijn tas achter zich aan te slepen of voort te duwen in zijn loopkar. Een mooie gelegenheid dus om zijn eigen luiers, speen en fles te gaan dragen. En ook fijn voor mij, want hoewel mijn zoon dus wel van tasjes houd ben ik in tegenstelling tot andere vrouwen een echte zakkenpropper.

En wat glunderde hij vol trots toen hij voor het eerst met deze leuke tas naar buiten mocht.

Samen hebben we de tas gevuld. Het hoofdvak is verdeeld in 2 delen. Handig, zo konden zijn luiers en billendoekjes in het achterste vak en was er in het voorste vak nog genoeg ruimte voor speelgoed, schone kleding of eten.
Ook het voorvakje is verdeeld in 2 ruime vakken. Handig voor zijn speen en iets lekkers. En dan heeft de tas ook nog 2 vakjes aan de zijkant voor een beker of fles….. ineens kan ik niet wachten tot hij naar school toe gaat. Hoe super schattig moet dat zijn! ( Oke, deze woorden neem ik snel terug, het beeld zag er leuk uit, maar nee…. groei vooral niet te hard en blijf nog maar even 2 jaar bij mama ). Mocht je kindje wel naar school gaan, op de achterkant is een groot vak waar je de naam in kan schrijven.

Zoocchini kinderrugzak Finley the Fox

Ik vind deze rugzak Vos een dikke hit, en mocht de print of kleur niet je smaak zijn, ze hebben ook Jaime the giraffe, Allie the alicorn, Olive the owl, Sherman the shark en Devin the dinosaur. Maar wij gaan voortaan op pad met Finley… Finley the Fox!

Liefs Saskia

Zoocchini kinderrugzak Finley the Fox, rugzak vos

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...