Groen is geen grijs, groen is rocking!

13 juni 2017

Heb jij Rockinggreen.nl al ontdekt? Het is een online winkel vol fijne producten waarvan je er zeker van kunt zijn dat ze ecologisch verantwoord (eco-friendly), duurzaam en/of eerlijk vervaardigd is (Fair Trade). Daarnaast gaan ze graag de samenwerking aan met kleinere, startende ondernemingen wat als resultaat geeft dat ze veel unieke en coole producten hebben die je niet op elke hoek terug zult vinden. Zo zijn ze in Europa de enige verkoper van het Amerikaanse merk LoveLane en het Australische Pop Ya Tot.

Rockinggreen

Naast het bewust kopen wat je bij Rockinggreen.nl kunt doen vinden wij ook het brede aanbod heel prettig. In een winkelwagentje kan je eenvoudig babykleding, speelgoed en leuke en hanidge items voor het kamertje combineren. En met alles wat we op een dag doen is winkelen in een one stop shop toch wel heel erg handig. Zeker als het aanbod zo leuk is.

We zetten een paar eco-musthaves voor je op een rijtje in de categorie kleding, speelgoed en interieur. Het bewijs dat groen helemaal niet saai grijs hoeft te zijn. Dit zijn stuk voor stuk items die rocken!

 

Waarom confetti bij speelgoed vraag je je misschien af. Omdat het leuk is bij verjaardagen, ter decoratie en ik spinkle het zelf graag bij een poster met inlijsten voor een extra vrolijk effect.

Meer duurzame kinderkleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...