Groen is geen grijs, groen is rocking!

13 juni 2017

Heb jij Rockinggreen.nl al ontdekt? Het is een online winkel vol fijne producten waarvan je er zeker van kunt zijn dat ze ecologisch verantwoord (eco-friendly), duurzaam en/of eerlijk vervaardigd is (Fair Trade). Daarnaast gaan ze graag de samenwerking aan met kleinere, startende ondernemingen wat als resultaat geeft dat ze veel unieke en coole producten hebben die je niet op elke hoek terug zult vinden. Zo zijn ze in Europa de enige verkoper van het Amerikaanse merk LoveLane en het Australische Pop Ya Tot.

Rockinggreen

Naast het bewust kopen wat je bij Rockinggreen.nl kunt doen vinden wij ook het brede aanbod heel prettig. In een winkelwagentje kan je eenvoudig babykleding, speelgoed en leuke en hanidge items voor het kamertje combineren. En met alles wat we op een dag doen is winkelen in een one stop shop toch wel heel erg handig. Zeker als het aanbod zo leuk is.

We zetten een paar eco-musthaves voor je op een rijtje in de categorie kleding, speelgoed en interieur. Het bewijs dat groen helemaal niet saai grijs hoeft te zijn. Dit zijn stuk voor stuk items die rocken!

 

Waarom confetti bij speelgoed vraag je je misschien af. Omdat het leuk is bij verjaardagen, ter decoratie en ik spinkle het zelf graag bij een poster met inlijsten voor een extra vrolijk effect.

Meer duurzame kinderkleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
haren-wassen-baby

De eerste haartjes wassen? Hier moet je op letten!

Opeens is het hoofd van jouw baby of peuter bedekt met een dikke bos haar. Dat ging sneller dan gedacht!...
20-leukste-kraamcadeaus

De 20 leukste kraamcadeaus

Je wilt kersverse ouders iets geven dat zowel origineel, nuttig als hartverwarmend is. Met de komst van een nieuw kindje...